Το WhatsApp επιμηκύνει τον χρόνο διαγραφής απεσταλμένου μηνύματος

Ένα σωτήριο χαρακτηριστικό για πολλούς χρήστες
13 Μαρτίου 2018 05:00
Το WhatsApp επιμηκύνει τον χρόνο διαγραφής απεσταλμένου μηνύματος

Οι εφαρμογές άμεσης αλληλογραφίας έχουν γίνει ο ορισμός της ηλεκτρονικής επικοινωνίας τα τελευταία χρόνια. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετώπιζαν οι χρήστες των Iinstant Messaging εφαρμογών ήταν η εύρεση λαθών σε μηνύματα αφότου τα είχαν αποστείλει, κάτι το οποίο δεν μπορούσε να διορθωθεί Όλα αυτά όμως μέχρι που οι εφαρμογές έδωσαν την δυνατότητα διαγραφής σταλθέντων μηνυμάτων σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και ενώ δεν τα είχε διαβάσει ο παραλήπτης.

Σύνηθως ο διαθέσιμος χρόνος που είχε κάποιος χρήστης στην διάθεση του μέχρι να μην μπορεί να διαγράψει το μήνυμα, ήταν μερικά λεπτά, μέχρι που η εφαρμογή Telegram πρωτοπόρησε, δίνοντας στους χρήστες  έως και 48 ώρες μετά την αποστολή. Από ότι φαίνεται όμως, και άλλες εφαρμογές, όπως η WhatsApp αποφάσισαν να αυξήσουν το χρόνο και έτσι με το τελευταίο update της εφαρμογής, οι χρήστες έχουν διαθέσιμη 1 ώρα, 8 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα προκειμένου να ενεργήσουν.

Ο χρόνος που δίνει πλέον το WhatsApp φαίνεται πολύ συγκεκριμένος, κάτι που κάνει πολλούς να πιστεύουν πως έχει κάποιου είδους βαθύτερο νόημα. Η εταιρία δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο πάνω σε αυτές τις θεωρίες, κάτι που μας κάνει να πιστεύουμε πως ίσως να θέλει να δημιουργήσει κάποιου είδους μυστήριο. Εσείς έχετε χρησιμοποιήσει το χαρακτηριστικό της διαγραφής μηνυμάτων; Σας έχει φανεί χρήσιμο; Πείτε μας στα σχόλια.