Μετατρέψτε το iPhone σας σε Game Boy

Με την θήκη της Wanle Cases
12 Μαρτίου 2018 05:00
Μετατρέψτε το iPhone σας σε Game Boy

Εάν είστε κάτοχοι iPhone 6, 6S, 6Plus, 7, 7Plus, 8, 8 Plus, ή X τότε θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την νέα Smart Boy phone case από την Wanle Cases που έρχεται να σας θυμίσει τον παρελθόν σας και να σας κάνει να το νοσταλγήσετε. Η θήκη έχει τη δική της οθόνη και θα χρησιμοποιεί τη δική της μπαταρία. Επίσης θα υπάρχουν 10 παιχνίδια προεγκατεστημένα μέσα στην θήκη που περιλαμβάνουν τίτλους όπως Tetris, Tank, Formula One Racing και άλλους Retro τίτλους που πολλοί αγαπήσαμε. Πιθανότατα όμως η θήκη θα περιορίζεται σε αυτά τα παιχνίδια μόνο μιας και δεν αναφέρεται στο site της Wanle η δυνατότητα λήψης επιπλέον τίτλων.

Το διαφορετικό αυτής της θήκης είναι ότι πρόκειται για μια ξεχωριστή οντότητα από το κινητό που απλά προσκολλάται σε αυτό και του χαρίζει επιπλέον δυνατότητες και προστασία, χωρίς να εμποδίζει οποιαδήποτε λειτουργία του ή κάποια θύρα φόρτισης ή ακουστικών. Ο σχεδιασμός αυτός έρχεται σε αντίθεση με άλλες θήκες που απλά λειτουργούν σαν docks μέσα στο οποίο μπαίνει το κινητό. Επιπροσθέτως η διαδικασία για να μπει και να βγει η θήκη είναι ιδιαίτερα απλή και δεν απαιτεί κάποια χρονοβόρα διαδικασία.

Η θήκη είναι διαθέσιμη διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της Wanle έναντι 24$ για περιορισμένο χρονικό διάστημα, διαφορετικά θα τη βρείτε να πωλείται για 79,95$.