Μαλαισία: Προσφορά iPhone στα €50 γεμίζει εμπορικό με 11.000 ανθρώπους  

Ακυρώθηκε η προσφορά για λόγους ασφαλείας

Μαλαισία: Προσφορά iPhone στα €50 γεμίζει εμπορικό με 11.000 ανθρώπους

Το κατάστημα Switch σε ένα εμπορικό κέντρο της Μαλαισίας, ανακοίνωσε μαζικές εκπτώσεις σε Apple προϊόντα. Συγκεκριμένα, πρόσφερε το iPhone 5s στην τιμή των €50 και τα iPads από €75. Αυτό που δεν είχε προβλέψει ήταν η προσέλευση του κόσμου, ο οποίος μάλλον δεν κατάλαβε πως πρόκειται για προσφορές που αφορούν παλαιότερες συσκευές και με περιορισμένο αριθμό και σχημάτισε ουρές που έφταναν μέχρι το πάρκινγκ του εμπορικού.

Έτσι, έκαναν την εμφάνισή τους έξω από το κατάστημα παραπάνω από 11.000 υποψήφιοι αγοραστές, πολλοί από τους οποίους βρίσκονταν εκεί 19 ώρες πριν το event, αναγκάζοντας το κατάστημα να αποσύρει την προσφορά για λόγους ασφαλείας. Στην ανακοίνωσή τους στο Facebook έγραψαν:

Πραγματικά λυπόμαστε για το Demo Clearance Event χθες. Δεν περιμέναμε αυτά τα μεγέθη. Εντυπωσιαστήκαμε με τους 11.000 που εμφανίστηκαν. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας που ήρθαν από άλλες πολιτείες, ξύπνησαν νωρίς, ξαγρύπνησαν το βράδυ, υπέμεναν την κίνηση και τις θερμοκρασίες για να είναι στη γραμμή για το event μας. Αυτό ήταν ένα μάθημα για εμάς και υποσχόμαστε να είμαστε καλύτεροι. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη.