Χρήστες του Snapchat δοκιμάζουν το Hands-Free mode

Περιορισμένη η δοκιμή του καινούριου χαρακτηριστικού
05 Μαρτίου 2018 06:00
Χρήστες του Snapchat δοκιμάζουν το Hands-Free mode

Το Snapchat για ακόμη μια φορά ετοιμάζει καινούρια χαρακτηριστικά για να προσφέρει στους χρήστες του. Στην πάλη που συμμετέχει με τον κύριο ανταγωνιστή του, Instagram, η Snap Inc. έχει προσπαθήσει να αλλάξει πολλά πράγματα στην εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένου και του γραφικού περιβάλλοντος, κάτι που έκανε μεγάλη ομάδα χρηστών και επώνυμους, να παραπονεθούν. O CEO και δημιουργός της εφαρμογής όμως, σε δημόσια δήλωση του συνέχισε να υπερασπίζεται την απόφαση της ομάδας του, κάτι που υποδεικνύει πως οι αλλαγές αυτές ήρθαν για να μείνουν.

Βάσει των καινούριων πληροφοριών, οι developers της εφαρμογής ετοίμασαν και δοκιμάζουν ένα νέο χαρακτηριστικό το οποίο, κατά τα λεγόμενα, ζητούσαν οι χρήστες καιρό. Το νέο hands-free mode θα επιτρέπει στους snapchaters να καταγράφουν μέχρι και 60 δευτερολέπτων βίντεο χωρίς το συνεχές πάτημα του κουμπιού στην οθόνη. Οι τυχεροί χρήστες που έχουν αποκτήσει ήδη πρόσβαση στο χαρακτηριστικό αναφέρουν πως για να ενεργοποιηθεί το hands-free mode χρειάζεται να πατήσουν το κουμπί και μετά να σύρουν το δάχτυλο τους προς τα κάτω.

Το hands-free mode δεν αλλάζει κάτι στα δεδομένα της ανάρτησης των μαγνητοσκοπημένων βίντεο. Τα βίντεο άνω των 10 δευτερολέπτων σε διάρκεια θα κόβονται αυτόματα από την εφαρμογή, ανά 10 δεύτερα, κάτι που κάνει πιο εύκολη την ανάρτηση όσο και την προβολή τους.

Η Snap Inc δεν έχει ανακοινώσει δημόσια τη δοκιμή αυτή ενώ από τη στιγμή που έγινε ευρέως γνωστή, δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο. Το χαρακτηριστικό δοκιμάζεται αλλά δεν είναι καθόλου σίγουρο οτι θα εμφανιστεί για τα καλά σε κάποιο μελλοντικό update.