Νέο πρόγραμμα του Twitch θα πληρώνει ταλαντούχες γυναίκες streamers

Η πλατφόρμα σε συνεργασία με φιλανθρωπικό οργανισμό προσφέρουν έως και $2.000
28 Φεβρουαρίου 2018 16:28
Νέο πρόγραμμα του Twitch θα πληρώνει ταλαντούχες γυναίκες streamers

Ένα νέο πρόγραμμα με στόχο την εξάλειψη της τεράστιας μειονεκτικής αριθμητικής διαφοράς που έχουν οι γυναίκες streamers σε σχέση με τους άντρες, ξεκινάει το Twitch σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό 1000 Dreams Fund. Ο οργανισμός αυτός ιδρύθηκε το 2015 και έχει ως στόχο την βοήθεια ταλαντούχων γυναικών ανεξαρτήτου ιδιότητας και χώρου δράσης στο να επιτύχουν τα όνειρα τους. Οι βοήθειες που προσφέρει ποικίλλουν από χρηματική υποστήριξη, εξοπλισμό έως και καθοδήγηση τόσο επαγγελματική όσο και ψυχολογική.

Το Twitch αποφάσισε λοιπόν να ιδρύσει το καινούριο πρόγραμμα το οποίο ονόμασε “Streamers for Dreams” μέσα από το οποίο θα απονέμει χρηματικά ποσά σε δύο ή παραπάνω streamers που ξεκινούν από $500 έως και $2.000 ανά εξάμηνο. Δικαίωμα σε αυτό το πρόγραμμα έχουν μαθήτριες και φοιτήτριες που θα αποδεικνύουν οικονομική ανάγκη, ενώ τα χρήματα θα πρέπει να ξοδευτούν για λόγους αυτοβελτίωσης ή ανάπτυξης των εργαλείων τους.

Πολλά από τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες πηγάζουν από την έλλειψη σεβασμού.[...] Το Gaming είναι ακόμα μια πλατφόρμα που οι γυναίκες δε θα έπρεπε να απομακρυνθούν. Η βιομηχανία δε θα καταλάβει πως πρέπει να αντιμετωπίζει τiς γυναίκες άμα δεν της δείξουμε πως να αντιμετωπίζει τις γυναίκες.