OnePlus 6: Leak αποκαλύπτει notch στην οθόνη

Το υιοθετούν όλο και περισσότερες εταιρίες
28 Φεβρουαρίου 2018 08:56
OnePlus 6: Leak αποκαλύπτει notch στην οθόνη

Το λεγόμενο “notch”, η εγκοπή δηλαδή με τους αισθητήρες και την κάμερα που καταλαμβάνει χώρο από την οθόνη και της δίνει ένα παράξενο σχήμα, εισήχθη για πρώτη φορά από την Essential, ενώ έγινε δημοφιλές από το iPhone X. Τελευταία βλέπουμε και άλλες εταιρίες να το υιοθετούν, όπως η Huawei στο νέο P20 και η Asus στο ZenFone 5. Τώρα, αν πιστέψουμε τη νέα διαρροή, έρχεται και η OnePlus να ενταχθεί σε αυτή την κατηγορία.

Το leak παρουσιάζει το νέο OnePlus 6, ή τουλάχιστον μία πρωτότυπη συσκευή αυτού. Η περίπτωση του notch στην οθόνη ενισχύεται και από το R13 μοντέλο της αδερφής εταιρίας OPPO, το οποίο επίσης θα έρθει με notch. Η πίσω πλευρά αυτή τη φορά είναι γυάλινη, γεγονός που μας προϊδεάζει για ασύρματη φόρτιση. Διακρίνονται ακόμα το διπλό σύστημα κάμερας και ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Όπως και σε κάθε περίπτωση με τις πρωτότυπες συσκευές, δεν είναι απαραίτητο να είναι αυτό το τελικό design που θα βγει στην παραγωγή, οπότε αναμένουμε για περισσότερες λεπτομέρειες στο εγγύς μέλλον. Εσείς τι λέτε; Σας αρέσει ο νέος σχεδιασμός με το notch και η γυάλινη επιφάνεια του πίσω μέρους;