Το νέο Huawei MateBook X Pro έχει εντυπωσιακά λεπτά bezels 

Και κρύβει την κάμερα στο πληκτρολόγιο

Το νέο Huawei MateBook X Pro έχει εντυπωσιακά λεπτά bezels

Ένα laptop με εντυπωσιακό design παρουσίασε η Huawei, με το MateBook X Pro, ένα λεπτό laptop με εξαιρετικά λεπτά bezels, το οποίο απευθύνεται κυρίως σε business χρήστες. Το πάχος του μόλις 14.6 χιλιοστά ενώ το βάρος του στα 1.33 κιλά. Στις 13.9 ίντσες, διαθέτει μία 3K touch οθόνη που προστατεύεται από Gorilla Glass. Την οθόνη με τα ελάχιστα bezels την ονομάζει FullView, μιας και καλύπτει το 91% της επιφάνειας, ενώ η ίδια η Huawei σημειώνει πως το Macbook Pro της Apple έχει αναλογία 88%.

Για να καταφέρει αυτή την εξωφρενική αναλογία, η Huawei αναγκάστηκε να αφαιρέσει την κάμερα από την οθόνη και να την μεταφέρει στο πληκτρολόγιο. Εκεί, βρίσκεται κρυμμένη κάτω από το F7 πλήκτρο, το οποίο όταν το πιέσει ο χρήστης, εμφανίζει την κάμερα, σε γωνία η οποία τον καταγράφει από χαμηλά, κάτι το οποίο μπορεί να καταλήξει σε όχι και τόσο κολακευτικές απεικονίσεις του. Ωστόσο η εταιρία ισχυρίζεται πως η κάμερα στο laptop είναι ένα από τα λιγότερο χρησιμοποιούμενα χαρακτηριστικά, αφού τόσο οι απλοί καταναλωτές όσο και οι επαγγελματίες, προτιμούν τις κάμερες των smartphones για video κλήσεις, ενώ αρκετοί ανησυχούν και για θέματα ασφαλείας με τις κάμερες στα laptops.

Στο εσωτερικό του τώρα, το Matebook κρύβει έναν 8ης γενιάς Intel Core i5/i7 επεξεργαστή μαζί με μία NVIDIA GeForce MX150 GPU με 2GB GDDR5. Η μπαταρία καταλαμβάνει το μισό εσωτερικό χώρο του laptop και υπόσχεται 12 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής video. Διαθέτει δύο USB-C θύρες, μία USB-A, έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο power button. Το Matebook X Pro θα γίνει διαθέσιμο την άνοιξη έναντι €1.499.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load