Τέλος στις ενημερώσεις του Swype Keyboard

Η εφαρμογή θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμη στο Play Store
22 Φεβρουαρίου 2018 05:00
Τέλος στις ενημερώσεις του Swype Keyboard

To Swype Keyboard, μία από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές του Play Store που αντικαθιστά τα stock πληκτρολόγια των συσκευών Android, θα σταματήσει να λαμβάνει ενημερώσεις από τους developers του.

Σύμφωνα με ένα Redditor που επικοινώνησε με το customer support της Nuance, που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία της εφαρμογής, μάθαμε ότι δε θα υπάρξει συνέχεια στην ανάπτυξή της. Στη συνέχεια η Nuance επιβεβαίωσε τις φήμες με επίσημη ανακοίνωσή της.

Η Nuance δε θα συνεχίσει να ενημερώνει το Swype+Dragon keyboard για Android. Λυπούμαστε που αφήνουμε την άμεση προς τον καταναλωτή εφαρμογή πληκτρολογίου, αλλά αυτή η αλλαγή είναι απαραίτητη για να μας επιτρέψει να συγκεντρωθούμε στην ανάπτυξη της A.I. μας για πώληση κατευθείαν σε επιχειρήσεις.

Το Swype υπάρχει στο Android Market/Google Play Store από το 2013, με τις συνολικές λήψεις να κυμαίνονται από 1.000.000 μέχρι 5.000.000, συν το γεγονός ότι πολλές συσκευές Huawei έρχονται με αυτό προεγκατεστημένο. Το Swype Keyboard θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο προς λήψη στο Play Store.