Judy είναι η κωδική ονομασία της νέας ναυαρχίδας της LG

Μάθαμε αρκετά από τα specs του τηλεφώνου
18 Φεβρουαρίου 2018 05:00
Judy είναι η κωδική ονομασία της νέας ναυαρχίδας της LG

Μετά τα όποια σχέδια είχε η LG για το διάδοχο του G6 να πηγαίνουν στο καλάθι με τα άχρηστα, η εταιρία εργάστηκε εκ νέου στο σχεδιασμό της ναυαρχίδας της για το 2018. Τώρα βρίσκονται στα χέρια μας διαρροές σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου.

Προς στιγμή το τηλέφωνο θα έχει την ονομασία Judy και θα είναι ο διάδοχος του G6, με μία 6.1 ιντσών 18:9 Full Vision οθόνη. Aντί για μία OLED όπως το V30 η LG θα χρησιμοποιήσει για πρώτη της φορά MLCD+ panel που θα έχει RGBW matrix με λευκά sub-pixel, πετυχαίνοντας 800-nits φωτεινότητας καταναλώνοντας 35% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με μία IPS LCD. Όσον αφορά τα υπόλοιπα specs η Judy θα τρέχει με έναν Snapdragon 845, 64GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου, οπίσθια διπλή κάμερα με διάφραγμα f/1.6 για κάθε μία, ανθεκτικότητα σκόνης και νερού IP68 και υποστήριξη για HDR10.

Επίσης θα προσφέρει ασύρματη φόρτιση, δική της digital assistant, AI τεχνολογία στην κάμερα και boombox stereo speakers. Παραδόξως θα έρχεται με 4GB RAM ενώ το V30 είχε 6GB. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο.

Tags: