Μετάβαση στο περιεχόμενο

ή
|

Νέος εδώ;

Έχεις λογαριασμό;

Επαναφορά κωδικού

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε σύνδεσμο επαναφοράς

Θυμάστε τον κωδικό σας;

Εύρεση ονόματος χρήστη

Εισάγετε το email σας και θα σας στείλουμε το όνομα χρήστη

Θυμάστε το όνομα χρήστη σας;

Leaks των Nokia 7+ και Nokia 1

Η επίσημη ανακοίνωσή τους θα γίνει στο MWC

Δημήτρης Γκέρδης
Δημήτρης Γκέρδης

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Αποθήκευση σε λίστα

Δεν υπάρχουν λίστες ακόμα

0/10 λίστες

Leaks των Nokia 7+ και Nokia 1

Μόλις πήραμε μια γεύση από τα Nokia 7+ και Nokia 1 μέσα από leaks που είδαν το φως της δημοσιότητας από τον γνωστό leaker Evan Blass. To Nokia 7+ θα είναι το πρώτο Android One τηλέφωνο της Nokia και θα κάνει το ντεμπούτο του στο τέλος του μήνα στο MWC συνοδευόμενο από το Nokia 1.

Στις εικόνες που έχουμε για το Nokia 7+, η συσκευή έχει χάλκινα περιγράμματα γύρω από τα πλήκτρα, την κάμερα και τις άκρες του τηλεφώνου, ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων βρίσκεται κάτω από την κάμερα και στο κάτω μέρος της συσκευής υπάρχει το λογότυπο του Android One. Αυτά που γνωρίζουμε για το τηλέφωνο μέχρι στιγμής δεν είναι πολλά, η συσκευή θα τρέχει με ένα Snapdragon 660, θα έχει μία 18:9 οθόνη και μία διπλή Zeiss οπίσθια κάμερα. Άλλες αναφορές θέλουν το τηλέφωνο να έχει 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου.

Advertisement

Επίσης είδαμε και το Nokia 1 που είναι σαφώς μικρότερο αλλά και φθηνότερο μιας και πρόκειται για μια πολύ low end συσκευή που θα χρησιμοποιεί Android Go και θα έχει 512MB με 1GB RAM.

Ακολουθήστε το Unboxholics στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα για τεχνολογία, videogames, ταινίες και σειρές. Ακολουθήστε το Unboxholics σε Facebook, Twitter, Instagram, Spotify και TikTok.