Επίθεση σε YouTubers από οπλισμένο fan

Έζησαν τον τρόμο μέσα στο σπίτι τους
13 Φεβρουαρίου 2018 18:46
Επίθεση σε YouTubers από οπλισμένο fan

Ένα ζευγάρι YouTubers έζησε τον τρόμο μέσα στο ίδιο το σπίτι στο Austin του Texas. Όλα ξεκίνησαν στις 26 Ιανουαρίου όταν ένας άνδρας που οπλοφορούσε εισέβαλλε στο σπίτι των YouTuber, Megan Turney και Gavin Free. Το ζευγάρι κοιμόταν καθώς ήταν μεσάνυχτα και ξύπνησε από τον ήχο του σπασμένου τζαμιού και του πυροβολισμού, όπως δήλωσε, με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να κρυφτούν στην ντουλάπα του δωματίου τους και να τηλεφωνήσουν την αστυνομία. 

Ο δράστης που επιτέθηκε πυροβόλησε κιόλας τουλαχιστον μια φορά μέσα στο σπίτι, όσο έψαχνε για το ζευγάρι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Albuquerque Journal, o δράστης ονόματι Christopher Giles ενέργησε ολομόναχος και οδήγησε 11 ώρες από το Νέο Μεξικό στο σπίτι του ζευγαριού. Όταν δεν τους βρήκε, ο Giles επέστρεψε στο αυτοκίνητο του και επιχείρησε να αποδράσει. Η αστυνομία του Austin τον εντόπισε και ενώ προσπάθησε να τον ακινητοποιήσει, ένας αστυνομικός τον πυροβόλησε, δίνοντας τέλος στην υπόθεση. 

Στην έρευνα που έγινε στο σπίτι του άνδρα, εντοπίστηκε πως είχε ηχογραφήσει στο κινητό του απειλές προς τον Gavin Free. Μάλιστα, ήταν δεινός gamer και παρακολουθούσε YouTube βιντεάκια παρόμοιου ενδιαφέροντος. Εν τέλει το ζευγάρι γλίτωσε από τα χειρότερα. Η Turney είναι cosplayer και πρώην οικοδεσπότρια του Rooster Teeth, ενώ o Free είναι συνδημιουργός των The Slow Mo Guys και εμφανίζεται συχνά σε προγράμματα του Rooster Teeth. 

Tags: