Το Huawei P20 μάλλον θα φέρει την επανάσταση στις κάμερες

Ίσως να είναι το πρώτο κινητό με σύστημα τριών καμερών
09 Φεβρουαρίου 2018 05:15
Το Huawei P20 μάλλον θα φέρει την επανάσταση στις κάμερες

Η Huawei εδώ και πολλά χρόνια προσπαθεί να πρωτοτυπεί στα συστήματα καμερών των κινητών τηλεφώνων, στοχεύοντας σε κοινό το οποίο κάνει κάτι παραπάνω από απλή χρήση. Πρώτα ανακοίνωσε την συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο της απεικόνισης, Leica ενώ τώρα μάλλον ετοιμάζεται να δημιουργήσει το πρώτο κινητό του κόσμου με τρεις οπίσθιες κάμερες.

Αν και ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρο, η πρόσκληση που δημοσίευσε η εταιρία για το προγραμματισμένο event παρουσίασης του καινούργιου μοντέλου, αφήνει πάρα πολλά υπονοούμενα τα οποία μας κάνουν να πιστεύουμε πως οι τρεις κάμερες είναι κάτι παραπάνω από φήμη. Οι τρεις κύκλοι που υπάρχουν στο background της φωτογραφίας καθώς και το εσκεμμένο τυπογραφικό λάθος στη λέξη “Mooore” αφήνει να εννοηθούν πολλά στους προσκεκλημένους και όχι μόνο. Έτσι, φαίνεται να επιβεβαιώνονται οι φήμες που ξεκίνησαν από κατασκευαστή θηκών και παρουσίαζαν τη νέα ναυαρχίδα της Huawei με τρεις κάμερες.

Η παρουσίαση του Huawei P20 αλλά και των P20 Lite, P20 Plus έχει προγραμματιστεί για τις 27 Μαρτίου στο Παρίσι. Η ερώτηση που έχει γεννηθεί σε πολλούς, είναι ποια θα είναι η χρησιμότητα της τρίτης κάμερας, αν αυτή υπάρξει, καθώς μέχρι τώρα οι εταιρίες χρησιμοποιούσαν μία έγχρωμη σε συνδυασμό είτε με μία μονόχρωμη για την καταγραφή περισσότερων λεπτομερειών, είτε με μία έγχρωμη με ευρυγώνιο φακό.