Η νέα ναυαρχίδα της Huawei θα έχει τριπλή κάμερα;

Παραγωγός θηκών αποκαλύπτει
05 Φεβρουαρίου 2018 05:15
Η νέα ναυαρχίδα της Huawei θα έχει τριπλή κάμερα;

Η μετατόπιση του ενδιαφέροντος των κατασκευαστών κινητών τηλεφώνων, από τη χρήση μιας κάμερας, στην ενσωμάτωση συστημάτων διπλών αισθητήρων και φακών, τείνει να γίνει το σύνηθες, αφού ο εν λόγω σχεδιασμός εισχωρεί σιγά σιγά και στην mid-range κατηγορία. Ως φυσική - θα έλεγε κανείς - εξέλιξη αυτού, η Huawei ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα, ενσωματώνοντας ένα τριπλό σύστημα καμερών στην άκρως φημολογούμενη νέα της ναυαρχίδα.

Το Huawei P11 P20 όπως ενδέχεται να ονομάζεται), σύμφωνα με εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, απαθανατίζεται ντυμένο με τις θήκες γνωστού κατασκευαστή, στις οποίες το κάθετο άνοιγμα στην περιοχή των καμερών φαίνεται πιο μακρόστενο απ’ ότι έχουμε συνηθίσει. Με τη συσκευή τοποθετημένη εντός τους, τα renders παρουσιάζουν τρεις αισθητήρες / φακούς (τον έναν κάτω από τον άλλο), συνάμα ενός διπλού LED φλας. Άγνωστα παραμένουν παραταύτα, τόσο τα τεχνικά χαρακτηριστικά αυτών, όσο φυσικά και η τεχνοτροπία με την οποία θα χρησιμοποιηθούν. Κατά δική μας προσέγγιση επί του θέματος, θεωρούμε πως έχουμε να κάνουμε με έναν RGB αισθητήρα, έναν μονόχρωμο, καθώς και έναν τηλεφακό. Αξίζει να σημειωθεί πως σε μια από αυτές τις φωτογραφίες, η θήκη δείχνει να μην έχει κάποια εγκοπή για τη χρήση συμβατικών ακουστικών (βλ. 3.5mm Audio Jack).

Με κάθε επιφύλαξη - ελέω της φύσης της παρούσας είδησης - αναμένουμε την επίσημη παρουσίαση του νέου high-end κινητού τηλεφώνου της εταιρίας στις 27 Μαρτίου, σχεδόν ένα μήνα μετά τη φετινή MWC.