Το Spotify έρχεται στο Discord

Ατελείωτη μουσική για τις gaming συνεδρίες σας
02 Φεβρουαρίου 2018 06:00
Το Spotify έρχεται στο Discord

Το Discord έχει γίνει μία από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες φωνητικού chat ανάμεσα στους gamers αλλά και άλλους χρήστες του διαδικτύου. Η εφαρμογή κέρδισε τις καρδιές πολλών από τις αρχές της πορείας της, καθώς ήταν και παραμένει μία από της πιο ελαφριές και μη απαιτητικές του είδους της. Οι τεράστιες κοινότητες που δημιουργήθηκαν μέσα και έξω απο την εφαρμογή, οδήγησαν στην ανάπτυξη διάφορων τρίτων εφαρμογών και plug ins τα οποία οι χρήστες φαίνεται να λατρεύουν.

Τα Music Bots, είναι μια από τις εφαρμογές τις οποίες πολλοί gamers έχουν εγκαταστήσει στους servers τους, καθώς τους επιτρέπει να αναπαράγουν μουσική για όλους τους χρήστες του server, δίνοντας ρυθμό στους τεράστιους gaming μαραθώνιους. Η Discord από ότι φαίνεται κατάλαβε το πόσο σημαντική είναι η μουσική για τους χρήστες της και αποφάσισε να συνεργαστεί με την Spotify, για να φέρει όλη την τεράστια μουσική βιβλιοθήκη μέσα στο chat.

Πλέον, μέσα από το πρόγραμμα του Discord, οι χρήστες Spotify Premium θα μπορούν να αναπαράγουν οποιοδήποτε κομμάτι, λίστα ή άλμπουμ επιθυμούν ενώ τα κομμάτια θα αναπαράγονται για όλους τους συμμετέχοντες του chat. Το Spotify, τα τελευταία χρόνια έχει μετατραπεί σε μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, εκθρονίζοντας το Music Unlimited Service της Sony από τις κονσόλες της, αλλά κάνοντας την εμφάνισή της και στο Xbox One την προηγούμενη χρονιά.