Η Vivo ετοιμάζει κινητό με 10GB RAM

Και 512GB αποθηκευτικού χώρου
31 Ιανουαρίου 2018 08:20
Η Vivo ετοιμάζει κινητό με 10GB RAM

Υπάρχει μία έντονη συζήτηση στο χώρο των smartphones μετά και την έλευση μοντέλων με 8GB RAM, για το αν χρειάζονται πραγματικά τόση πολλή μνήμη ή βελτιστοποίηση στο πώς το λογισμικό διαχειρίζεται αυτή τη μνήμη. Η Vivo όμως θέλει να πρωτοπορεί και μετά το πρώτο τηλέφωνο με ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, έχει σκοπό να κυκλοφορήσει και το πρώτο τηλέφωνο με 10GB RAM.

Οι πληροφορίες έρχονται από το Pocketnow, το οποίο εντόπισε μια εικόνα στο Weibo που απεικονίζει το Vivo Xplay 7 και τα specs του.

Σύμφωνα με την εικόνα, έχουμε να κάνουμε με 10GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου. H οθόνη θα είναι ανάλυσης 4K και θα καλύπτει το 92.9% της μπροστινής επιφάνειας. Στο πίσω μέρος, δύο Sony IMX αισθητήρες θα επιτρέπουν τέσσερις φορές περισσότερο φως να περάσει στο διάφραγμα, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη θα συνοδεύεται και από τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου. Στο εσωτερικό θα βρούμε τον Snapdragon 845 της Qualcomm.

Πέρα από την προφανή ερώτηση για το αν πραγματικά χρειαζόμαστε τόση RAM αλλά και τόσο χώρο, έρχεται και η ερώτηση του κόστους, μιας και ειδικά τα 512GB σε ένα τηλέφωνο σίγουρα δεν μπορεί να είναι φτηνή τεχνολογία. Προς το παρόν, η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από την εταιρία και παραμένει φήμη. Εσείς τι πιστεύετε; Θα χρειαζόσασταν 10GB RAM και 512GB αποθηκευτικού χώρου στο τηλέφωνό σας;

Tags: