Stations: Η νέα ξεχωριστή εφαρμογή από το Spotify

Αποκλειστικά για playlists
31 Ιανουαρίου 2018 08:05
Stations: Η νέα ξεχωριστή εφαρμογή από το Spotify

Ως “πείραμα” χαρακτηρίζει το Spotify τη νέα standalone εφαρμογή του, ονόματι Stations. Η περιγραφή της εφαρμογής στο Google Play αναφέρει:

Το Stations είναι ο ευκολότερος τρόπος για να ακούσετε τη μουσική που αγαπάτε. Απολύτως δωρεάν.

Η εφαρμογή σχεδιάστηκε για να μειώσει τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να ακούσετε τη μουσική που θέλετε. Η μουσική ξεκινά να παίζει τη στιγμή που θα ανοίξετε την εφαρμογή και οι playlists θα βρίσκονται μπροστά σας με μεγάλα γράμματα. Δε χρειάζεται να πληκτρολογήσετε τίποτα – δεν μπορείτε να το κάνετε ούτως ή άλλως – απλά αλλάζετε playlist ακούγοντας αυτό που θέλετε.

Οι free χρήστες θα διακόπτονται από διαφημίσεις, ενώ όλοι, ακόμα και οι Premium χρήστες, δε θα μπορούν να κάνουν skip όταν ακούν το Stations. Όσο περισσότερο ακούτε, οι αλγόριθμοι καταλαβαίνουν τι σας αρέσει και δημιουργούν προσαρμοσμένα stations στα γούστα σας. Μπορείτε να διαλέξετε ποια stations θα εμφανίζονται, ενώ αυτά που δε σας ενδιαφέρουν για κρύβονται. Ωστόσο δεν μπορείτε να δημιουργήσετε καινούρια playlist.

Προς το παρόν η Stations εφαρμογή είναι διαθέσιμη μόνο στην Αυστραλία, χωρίς να υπάρχει σχολιασμός από το Spotify για παγκόσμια διάθεση.

Tags: