Το φλογοβόλο του Elon Musk είναι γεγονός

To είπε και το έκανε
26 Ιανουαρίου 2018 09:04
Το φλογοβόλο του Elon Musk είναι γεγονός

Η χρηματοδότηση της The Boring Company του Elon Musk με…καπέλα, φάνηκε ως τρελή ιδέα από την αρχή. Κι όμως πουλώντας 35.000 καπέλα εξασφάλισε $700.000, βελτιώνοντας ταυτόχρονα τη θέση της εταιρίας μπροστά στα μάτια πιθανών επενδυτών. Η υπόσχεσή του όμως πως στα 50.000 καπέλα θα αρχίσει να πουλάει φλογοβόλα, φάνηκε εξωπραγματική. Και έφτασε εκείνη η ώρα που πωλήθηκαν 50.000 καπέλα.

Όσο απίθανο κι αν φαίνεται, ο Elon Musk μάλλον θα τηρήσει την υπόσχεσή του, αφού στα “στενά” του Reddit αποκαλύφθηκε το φλογοβόλο της Boring Company στο URL “boringcompany.com/flamethrower” που σε κατεύθυνε σε μία σελίδα η οποία ζητούσε password. Ένας χρήστης μάλιστα μπόρεσε να μαντέψει το password, το οποίο ήταν “flame”. Έκτοτε φυσικά έχει αλλάξει.

Στη σελίδα λοιπόν, το φλογοβόλο προσφέρεται έναντι $600, ενώ υπάρχει υποσημείωση πως η εικόνα είναι το πρωτότυπο και πως η τελική έκδοση παραγωγής θα είναι βελτιωμένη. Φήμες κάνουν λόγο πως το φλογοβόλο θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο…απλά δε διευκρίνισε κανείς αν εννοούν την Πρωταπριλιά.