Η NVIDIA υποστηρίζει τις πωλήσεις σε gamers, όχι σε miners 

Η παρότρυνσή της στην αγορά λιανικής

Η NVIDIA υποστηρίζει τις πωλήσεις σε gamers, όχι σε miners

Τα κρυπτονομίσματα είχαν πρωτοφανή επίπτωση στη διαθεσιμότητα και κατ’ επέκταση στις τιμές των καρτών γραφικών της αγοράς, οδηγώντας σε αύξηση ακόμα και τις τιμές των μεταχειρισμένων GPU. Η NVIDIA παίρνει επίσημα το μέρος των gamers σε αυτή την κρίση και παροτρύνει την αγορά λιανικής να πουλάει τις GPU σε gamers και όχι σε miners. Οι δηλώσεις της βέβαια είναι περισσότερο μια ηθική συμπαράσταση αφού η ίδια δεν μπορεί να ελέγξει τους πελάτες των καταστημάτων λιανικής, ούτε για ποιο σκοπό θα πάρει μια κάρτα γραφικών ο καθένας.

Για την NVIDIA, οι gamers έρχονται πρώτα. Όλες οι δραστηριότητές μας στη GeForce σειρά προϊόντων μας, στοχεύουν το κύριο κοινό μας. Για να διασφαλίσουμε πως οι GeForce gamers συνεχίζουν να έχουν καλή διαθεσιμότητα σε GeForce κάρτες γραφικών με την παρούσα κατάσταση, παροτρύνουμε τους συνεργάτες μας λιανικής να πάρουν τα κατάλληλα μέτρα για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των gamers ως συνήθως.

Το μόνο που μπορεί πραγματικά να ελέγξει βέβαια η NVIDIA είναι ο αριθμός καρτών που πουλάει σε κάθε πελάτη μέσω του επίσημου site της.

6 σχολιο(α)