Warren Buffett: Το Bitcoin είναι καταδικασμένο

Τα ψηφιακά νομίσματα δε θα έχουν καλή κατάληξη
16 Ιανουαρίου 2018 07:22
Warren Buffett: Το Bitcoin είναι καταδικασμένο

Τη στιγμή που τα κρυπτονομίσματα ακμάζουν και μετατρέπουν δεκάδες επενδυτές σε εκατομμυριούχους, ακόμα και δισεκατομμυριούχους, υπάρχουν πολλοί που αμφισβητούν το μέλλον των ψηφιακών νομισμάτων όπως το Bitcoin. Ένας από αυτούς είναι και ο θρυλικός επενδυτής Warren Buffett, που διαβλέπει πως τα κρυπτονομίσματα παρά την δυναμική που διατηρούν, δε θα έχουν καλή κατάληξη στο μέλλον.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Berkshire Hathaway, Warren Buffett, παραδέχθηκε πως δεν είναι σε θέση προς το παρόν να κάνει μια πιο συγκεκριμένη πρόβλεψη, αλλά όλος αυτός ο ντόρος που περιβάλει το Bitcoin και τους αντιπάλους του δε θα έχει καλή κατάληξη, δήλωσε ο Buffett στο CNBC.

Επίσης ο Buffett είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους με την συνολική του περιουσία να ξεπερνάει τα 87$ δισεκατομμύρια και παρά την οικονομική επιτυχία και το θρυλικό status που έχει χτίσει ως επενδυτής, ο ίδιος δηλώνει πως έχει πλήρη άγνοια όσον αφορά τα κρυπτονομίσματα γενικότερα. Στην συνέχεια είπε πως δεν είναι σίγουρος πότε και πώς θα επέλθει η συντριβή, εάν επέλθει ποτέ, πάντως δηλώνει πεπεισμένος πως δε θα υπάρξει καλό τέλος.