Το YouTube τιμωρεί αυστηρά τον Logan Paul για το επίμαχο video του

Οι συνέπειες μετά το περιστατικό με το πτώμα
12 Ιανουαρίου 2018 17:16
Το YouTube τιμωρεί αυστηρά τον Logan Paul για το επίμαχο video του

Όπως σας είχαμε ενημερώσει, στις αρχές του έτους ο Logan Paul βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων στο διαδίκτυο, αφού ανάρτησε ένα vlog, στο οποίο απεικονιζόταν το πτώμα ενός απαγχωνισμένου ανθρώπου. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά όλα όσα συνέβησαν, να δείτε τις αντιδράσεις άλλων YouTubers, καθώς και την συγνώμη του ίδιου του Logan και την αρχική απάντηση του YouTube πατώντας εδώ.

Η πασίγνωστη υπηρεσία της Google φαίνεται πως πήρε στα σοβαρά το ζήτημα και ανακοίνωσε πως θα προβεί σε κυρώσεις έναντι του Logan Paul. Συγκεκριμένα, η εταιρία ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει τελικά την παραγωγή της YouTube Red ταινίας, στην οποία θα πρωταγωνιστούσε ο Logan και θα ονομαζόταν The Thinning: New World Order, αποτελώντας sequel του The Thinning. Παράλληλα, μιλώντας στο Polygon, ένας αντιπρόσωπος του YouTube επιβεβαίωσε πως ο Logan θα αφαιρεθεί και από το top tier πρόγραμμα προτεινόμενων διαφημίσεων της Google.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

Έπειτα από τα γεγονότα που ήρθαν πρόσφατα στο φως, αποφασίσαμε να καταργήσουμε τα κανάλια του Logan Paul από το Google Preferred πρόγραμμα. Επιπλέον, δεν θα έχουμε τον Logan στην  τέταρτη σεζόν του «Foursome» και τα νέα του Originals βρίσκονται σε αναμονή.

Πιστεύετε πως η τιμωρία που επέβαλλε το YouTube δεν ήταν αρκετή; Πείτε μας τις απόψεις στα σχόλια.