Τα νέα ThinkPad της Lenovo 

Με κάλυψη των webcams και USB-C

Τα νέα ThinkPad της Lenovo

Η Lenovo αποκάλυψε τη νέα της σειρά ThinkPad laptops για το 2018. Δύο από αυτά ξεχωρίζουν με τις ονομασίες X280 και X380 Yoga, τα οποία έρχονται με 8ης γενιάς Core i7 επεξεργαστές, έως 16GB RAM και έως 1TB SSD αποθηκευτικού χώρου. Όπως μας έχει συνηθίσει η Lenovo, η Yoga ονομασία του X380 περιλαμβάνει τη δυνατότητα μετατροπής του laptop σε tablet, ενώ συμπεριλαμβάνεται και stylus. Η μπαταρία τους φορτίζει με USB-C καλώδιο.

Το X280 έρχεται με το νέο ThinkShutter, ένα κάλυμμα για την web camera του laptop για να προσθέσει μεγαλύτερη ασφάλεια στην ιδιωτικότητά σας.

Ανανέωση γνώρισε και η ThinkPad T και L σειρά με τους 8ης γενιά επεξεργαστές. Τα τρία νέα μοντέλα της ThinkPad T σειράς περιλαμβάνουν το ThinkShutter κάλυμμα, ενώ τα T480 και T580 ενσωματώνουν και το Windows Hello σύστημα βιομετρικών δεδομένων. Η Business σειρά L, δίνει βάση στην υποστήριξη USB-C θυρών, ενώ USB-C είναι και ο μετασχηματιστής του ρεύματος.

Όλα τα νέα ThinkPads θα γίνουν διαθέσιμα αυτό το μήνα. Το X280 θα ξεκινά από τα $999, το X380 Yoga από τα $1459, η T σειρά από τα $989 και η L σειρά από τα $609.

0 comment(s)

End of content

No more pages to load