Ένας δερματολόγος στο τηλέφωνό σας από τη Neutrogena

Το SkinScanner αναλύει το δέρμα σας με εκπληκτική ακρίβεια
06 Ιανουαρίου 2018 07:57
Ένας δερματολόγος στο τηλέφωνό σας από τη Neutrogena

Η Neutrogena αποκάλυψε το SkinScanner, μία νέα συσκευή η οποία ενσωματώνεται στο iPhone και αναλύει το δέρμα σας με εκπληκτική ακρίβεια. Λαμβάνει μεγεθυμένες εικόνες του δέρματός σας και μετρά την υγρασία αυτού, ενώ σε συνδυασμό με την εφαρμογή Skin 360, αναλύει τα δεδομένα και βαθμολογεί την υγεία του δέρματός σας σε μία κλίμακα από το 0 έως το 100, προτείνοντας παράλληλα τρόπους βελτίωσης αυτού.

Η τεχνολογία δεν είναι καινούρια, καθώς τέτοιου είδους σαρωτές μπορείτε να βρείτε σε μεγάλα καταστήματα ομορφιάς. Ωστόσο το SkinScanner κάνει την τεχνολογία προσβάσιμη στο ευρύ κοινό, ενώ ταυτόχρονα η Neutrogena στοχεύει νεανικό κοινό που είναι εξοικειωμένο με την τεχνολογία.

Η συσκευή χρησιμοποιεί 12 φώτα LED, ένα μεγεθυντικό φακό 30x και έναν αισθητήρα υγρασίας. Η χρήση του απλή. Ανοίγετε την εφαρμογή Skin 360 και ακουμπάτε το SkinScanner στο δέρμα σας. Στις φωτογραφίες μπορείτε να διακρίνετε τους πόρους σας, τις ρυτίδες και άλλα. Η τεχνητή νοημοσύνη της εφαρμογής αντιπαραβάλει τα στοιχεία σας με άλλα (της ηλικίας σας) στην τεράστια βάση δεδομένων της. Το πλήκτρο “improve” φυσικά σας οδηγεί στην αγορά προϊόντων περιποίησης προσώπου της Neutrogena.

Η τιμή του SkinScanner είναι στα $50 και θα είναι διαθέσιμο προς επίδειξη στη CES 2018.

Tags: