Exynos 9810: Επίσημη παρουσίαση στις 4 Ιανουαρίου

Το νέο chip της Samsung προϋπαντεί την CES του 2018
31 Δεκεμβρίου 2017 06:30
Exynos 9810: Επίσημη παρουσίαση στις 4 Ιανουαρίου

Απέχουμε μόλις μια ανάσα από την CES 2018 την οποία αναμένουμε με ανυπομονησία για ακόμη μία φορά. Την ίδια αδημονία φαίνεται να μοιράζεται μαζί μας και η Samsung αφού στον υπέρμετρο ζήλο της αποφάσισε να διαφοροποιηθεί της έκθεσης, προϋπαντίζοντάς την δύο ημέρες νωρίτερα. Με ανακοίνωσή της μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο Twitter μας ζητά στις 4 Ιανουαρίου να “Ανακαλύψουμε” μαζί της το νέο της επεξεργαστή, Exynos 9810 για τον οποίο γνωρίζουμε ελάχιστα.

Μεταξύ των νέων φημολογιών, λόγος γίνεται γύρω από ένα νέο υποσύστημα νευρωνικών δικτύων που θα έρθει να αντιμετωπίσει τις αντίστοιχες προτάσεις των Qualcomm, Huawei και Google καθώς και ένα LTE modem ικανό να αποδώσει έως και 1.2Gbps ταχυτήτων. Όσον αφορά τις μόλις εγκεκριμένες από το FCC συσκευές της, Galaxy S9 και S9 Plus, φαίνεται πως Ευρώπη και λοιπές περιοχές θα παραλάβουν το νέο επεξεργαστή, με εξαίρεση να αποτελούν οι αγορές της Αμερικής και της Κίνας που θα φέρουν μοντέλα εξοπλισμένα με το Snapdragon 845.

Που πιστεύετε ότι υστερούν τα SoC της Samsung έναντι του ανταγωνισμού και ποιες αλλαγές θα θέλατε να δείτε σε αυτά; Πείτε μας στα σχόλια.