Πιθανότητα ανακοίνωσης νέου μοντέλου OnePlus 5T

Δε δείχνει διατεθειμένη να ρίξει ρυθμούς η OnePlus
31 Δεκεμβρίου 2017 05:00
Πιθανότητα ανακοίνωσης νέου μοντέλου OnePlus 5T

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, η OnePlus δημοσίευσε ένα teaser video στο YouTube στο οποίο τυχαίοι άνθρωποι ψηλαφούσαν ένα μυστηριώδες αντικείμενο μέσα σε ένα κουτί με το λογότυπο της OnePlus. Στην συνέχεια τους ζητήθηκε να περιγράψουν την υφή του αντικειμένου που έπιασαν, με πολλούς να περιγράφουν την αίσθηση πέτρας ή αμμώδους επιφάνειας. Όσοι είναι παλιοί οπαδοί της OnePlus θα θυμούνται ότι το πρώτο της τηλέφωνο είχε ένα παρόμοιο πίσω μέρος, ταιριάζοντας πολύ με αυτό στις περιγραφές.

Εικάζεται λοιπόν ότι η OnePlus έχει στα σκαριά μια νέα έκδοση του 5Τ, του οποίου το πίσω μέρος θα έχει παρόμοια υφή με το πρώτο της τηλέφωνο, δίνοντας στο χρήστη ένα μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας στο κράτημα. Από ότι είδαμε στο βίντεο, το νέο μοντέλο της OnePlus θα κυκλοφορήσει ή τουλάχιστον θα ανακοινωθεί η κυκλοφορία του τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Βέβαια, επειδή ήδη διατίθενται στην αγορά θήκες για το 5Τ που ταιριάζουν αυτής της περιγραφής, είναι λίγο απίθανο να πρόκειται για κάποιου είδους θήκη ή προστατευτικού καλύμματος και δεδομένης της πρόσφατης κυκλοφορίας του 5Τ, πιθανότατα δεν έχουμε να κάνουμε με ένα εξ ολοκλήρου νέο τηλέφωνο OnePlus αλλά με κάποιο νέο μοντέλο του 5Τ.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το teaser video στο YouTube.