Προγραμματιστής παιχνιδιών κατάφερε να εξαφανίσει το πρόσωπό του με το iPhone X

Αν και λίγο τρομακτικό, είναι εντυπωσιακό
30 Δεκεμβρίου 2017 05:15
Προγραμματιστής παιχνιδιών κατάφερε να εξαφανίσει το πρόσωπό του με το iPhone X

Η Apple από τη στιγμή που παρουσίασε το πολυαναμενόμενο iPhone X στον κόσμο, προσπάθησε να υποστηρίξει πως η TrueDepth Camera είναι κάτι μοναδικό και τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής εως έναν βαθμό. Χαρακτηριστικά όπως το Animoji και το FaceID έχουν γίνει το selling point του iPhone X για το αγοραστικό πλήθος, κάτι που κάνει και τους υπόλοιπος φίλους της τεχνολογίας να αναρωτιούνται αν πραγματικά αξίζει τόσα πολλά χρήματα αυτή η συσκευή.

Αν και η παραπάνω απορία δεν πρόκειται να μας λυθεί σύντομα, κάτι καινούριο δείχνει κάποιες παραπάνω δυνατότητες αυτής της ξεχωριστής κάμερας. Ο CEO της ViRD, εταιρίας ανάπτυξης ηλεκτρονικών παιχνιδιών, Kazuya Noshiro κατάφερε να δημιουργήσει μία εφαρμογή η οποία μπορεί να αναγνωρίσει το ανθρώπινο πρόσωπο και να το καμουφλάρει κατά όπως επιθυμεί ο χρήστης. Στο βίντεο-παρουσίαση που δημοσίευσε ο Noshiro μέσω του λογαριασμού του στο Twitter, δείχνει πως το app είναι ικανό να αναγνωρίσει το πρόσωπό του και να το κάνει διάφανο, δείχνοντας το background και όλο αυτό ενώ το κεφάλι του κινείται.

Είναι φοβερό το τι έχει καταφέρει να επιτύχει ο Noshiro με το iPhone X και μας κάνει να φανταζόμαστε τι ακόμα είναι εφικτό μέσα από την τεχνολογία που έχουμε ήδη στα χέρια μας αλλά και τη μελλοντική. Όπως είναι λογικό το application που ετοιμάζει ο προγραμματιστής πρόκειται να γίνει διαθέσιμο σε χρήστες iPhone X αφού δεν έκανε λόγο για υποστήριξη από άλλα μοντέλα ή κινητά άλλων κατασκευαστών.

Tags: