Κάποια Galaxy Note 8 κλείνουν οριστικά όταν η μπαταρία φτάσει το 0% [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]  

Δεν επανέρχονται ποτέ

Κάποια Galaxy Note 8 κλείνουν οριστικά όταν η μπαταρία φτάσει το 0% [ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ]

Σύμφωνα με αρκετές αναφορές που συγκέντρωσε το SamMobile, χρήστες του Galaxy Note 8 ανακάλυψαν πως όταν το τηλέφωνό τους έφτασε στο 0% επίπεδο μπαταρίας και έκλεισε, δεν μπορούσαν να το ενεργοποιήσουν ξανά ακόμα κι αν αυτό ήταν συνδεδεμένο στο ρεύμα. Η Samsung δεν έχει αναγνωρίσει ακόμα το πρόβλημα, ωστόσο αρκετοί χρήστες δηλώνουν πως η εταιρία τους αντικατέστησε τα προβληματικά τηλέφωνα.

Δεν είναι ξεκάθαρο ακόμα αν πρόκειται για πρόβλημα μπαταρίας ή κάτι άλλο. Μπορούμε να πούμε όμως με μία σχετική επιφύλαξη, πως το πρόβλημα αυτό συνδέεται με το Snapdragon επεξεργαστή του τηλεφώνου, μιας και όλες οι αναφορές μέχρι τώρα έχουν γίνει στις ΗΠΑ. Εκεί, το Note 8 κυκλοφορεί με το Snapdragon επεξεργαστή, ενώ στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, κυκλοφορεί με τον Exynos. Διαφορετικά, ίσως να πρόκειται για software πρόβλημα, όπου όταν το τηλέφωνο είναι στην πρίζα εμφανίζει μεν τον κύκλο φόρτισης, στην πραγματικότητα όμως δε δέχεται φορτίο. Άγνωστο παραμένει και το πόσο εκτεταμένο είναι το πρόβλημα, με τις αναφορές να αγγίζουν ως τώρα τις μερικές δεκάδες.

[ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 02/01/18]

Η Samsung  επιβεβαίωσε πως έχει λάβει αναφορές σχετικά με το πρόβλημα αυτό και δήλωσε πως θα επιστρέψει με ανακοίνωση όταν έχει περισσότερες πληροφορίες περί αυτού.

Και βέβαια η Samsung παίρνει σοβαρά όλες τις αναφορές τέτοιου είδους. Λάβαμε μόνο ένα πολύ μικρό αριθμό ερωτήσεων από χρήστες που μπορεί να συνδέεται με τη διαχείριση φόρτισης και δυστυχώς μπορούμε να σχολιάσουμε το θέμα μόνο αν έχουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες για τις επηρεαζόμενες συσκευές.

Ροη ειδησεων