Η OnePlus “δωρίζει” αστερισμούς στους κατόχους των συσκευών της

37 τυχεροί αγοραστές του OnePlus 5T Star Wars Limited Edition
28 Δεκεμβρίου 2017 06:30
Η OnePlus “δωρίζει” αστερισμούς στους κατόχους των συσκευών της

Στην ανακοίνωση μίας πολύ περίεργης προσφοράς προέβη εχθές η OnePlus αποφασίζοντας να δωρίσει ολόκληρους αστερισμούς σε τυχερούς αγοραστές του συλλεκτικού OnePlus 5T Star Wars Edition που κυκλοφορεί στη Σκανδιναβία από τις 14 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τη Star Register θα προσφέρει στους πρώτους 37 κατόχους της συσκευής ένα πιστοποιητικό κυριότητας - συνάμα των απαραίτητων λεπτομερειών - του “δικού” τους αστεριού.

Πρόκειται συνήθως για αστέρια ορατά από τη Γη, με την τοποθεσία τους να ποικίλλει ανάλογα του ποσού που πληρώνει ο ενδιαφερόμενος. Το σύνολο αυτών δεν αναγνωρίζεται από τη Διεθνή Αστρονομική Ένωση, επομένως ένας αστερισμός ενδέχεται να ανήκει σε περισσότερους του ενός ανθρώπου, ενώ το όνομά του σίγουρα δεν αντιστοιχεί στους τίτλους ιδιοκτησίας που φέρει κάθε ένας από αυτούς ξεχωριστά.

Όπως και να έχει, η κατοχή ενός αστερισμού φαίνεται να αποτελεί τάση της εποχής, είναι δωρεάν (στην παρούσα τουλάχιστον περίπτωση) και προσθέτει στη συλλογή σας ένα cool πιστοποιητικό για να επιδεικνύετε μεταξύ των geek φίλων σας.