Τα Snapchat Stories έρχονται στο web 

Η Snap ετοιμάζει δραματικές αλλαγές στην πλατφόρμα της

Τα Snapchat Stories έρχονται στο web

Δεν είναι κρυφή πλέoν η προτίμηση των χρηστών στα social media, αφού οι τελευταίες αναφορές δείχνουν την πλατφόρμα του Snapchat να προσπαθεί πολύ σκληρά να προσελκύσει καινούργιους χρήστες και να κρατήσει τους παλιούς. Νέες πληροφορίες φέρνουν στο φως τα νέα σχέδια της Snap Inc, να έχει στα σκαριά το Stories Everywhere μια πλατφόρμα η οποία θα φέρει τις ιστορίες της εφαρμογής και σε άλλα μέσα όπως το Web και τρίτες εφαρμογές.

Αν και η εταιρία αρνήθηκε να κάνει κάποιο σχόλιο επί του θέματος, η πηγή αναφέρει πως η εταιρία πέρασε πολύ δύσκολη περίοδο με τα αποτελέσματα των εσόδων του τρίτου τριμήνου του 2017, κάτι που την έκανε να αφοσιωθεί στο νέο αυτό project. Μέσα από αυτό στοχεύει να κάνει το κοινωνικό της δίκτυο πιο φιλικό και προσιτό στους χρήστες. Λέγεται πως η ενότητα του Discover έχει σχεδιαστεί από την αρχή εξολοκλήρου και πλέον μεταξύ άλλων, θα προσφέρει και ενημέρωση από διαδικτυακούς τύπους, τηλεοράσεις και άλλα ενημερωτικά μέσα.

Η κίνηση αυτή προβλέπεται να είναι μια από τις λίγες που έχουν απομείνει στην Snap καθώς ο ανταγωνισμός που προσφέρει το Facebook με την πλατφόρμα του αλλά και την θυγατρική του, Instagram έχουν προσελκύσει μεγάλο μέρος του κοινού με τα όμοια χαρακτηριστικά τους, αφήνοντας ελάχιστο ποσοστό χρησιμότητας στο Snapchat. Η διοίκηση της εταιρίας ευελπιστεί η ανανέωση να βοηθήσει στην εξέλιξη της εταιρίας όπως μια παρόμοια αλλαγή είχε βοηθήσει την πλατφόρμα του Twitter το 2011.

0 σχολια