Αύξηση στη βάση χρηστών του Blockchain

Ο πάροχος ψηφιακών πορτοφολιών ξεπέρασε τους 20 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως
11 Δεκεμβρίου 2017 05:00
Αύξηση στη βάση χρηστών του Blockchain

Ο CEO της Blockchain Peter Smith, του μεγαλύτερου παρόχου ψηφιακών πορτοφολιών για την ασφαλή αποθήκευση Bitcoin, έστειλε ένα email σε επενδυτές ανά τον κόσμο λέγοντας πως μόνο αυτή την εβδομάδα υπήρξαν μισό εκατομμύριο εγγραφές στην διαδικτυακή πλατφόρμα.

Σε ένα άλλο email του o Smith δήλωσε στο Business Insider:

Αυτήν την εβδομάδα γνωρίσαμε μια άνευ προηγουμένου ανάπτυξη σε όλα μας τα προϊόντα και τις πλατφόρμες. Από τη Δευτέρα μισό εκατομμύριο νέοι χρήστες απέκτησαν ένα πορτοφόλι Blockchain, κοντεύουμε να φτάσουμε τους 20 εκατομμύρια χρήστες, τους διπλάσιους από πέρυσι.

Οι ομάδες μας δουλεύουν όλο το εικοσιτετράωρο για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία, ανεξάρτητα από τις μεταβολές της τιμής. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που βλέπω τον κόσμο να ασχολείται και να συμμετέχει ενεργά στο οικοσύστημα των ψηφιακών νομισμάτων.

Επίσης ανέφερε ότι ο αριθμός των ενεργών χρηστών ημερησίως ξεπερνά τον περσινό μηναίο αριθμό ενεργών χρηστών, χωρίς να δίνει ακριβή νούμερα. Η αύξηση της δραστηριότητας για την Λονδρέζικη εταιρία συνέπεσε την εβδομάδα που το Bitcoin ακολούθησε μια τρελή ανοδική πορεία αυξάνοντας την αξία του $4.000 μέσα σε 48 ώρες. Η μεγάλη ζήτηση που είχε το κρυπτονόμισμα δημιούργησε πολλά προβλήματα σε ανταλλακτήρια όπως το Coinbase και το Gemini, αναγκάζοντάς τα να διακόψουν προσωρινά την λειτουργία τους.