Το Amazon Music Unlimited έρχεται σε Ελλάδα και Κύπρο

Καθώς και οι συσκευές Echo
10 Δεκεμβρίου 2017 06:00
Το Amazon Music Unlimited έρχεται σε Ελλάδα και Κύπρο

Η συνδρομητική υπηρεσία μουσικής της Amazon, Music Unlimited, κυκλοφόρησε πριν από περίπου ένα χρόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, γνωρίζοντας μεγάλη αποδοχή από το κοινό παρά τις πάγιες θέσεις που κατέχουν οι Spotify, Apple Music και Google Play Music πλατφόρμες. Λίγους μήνες μετά βρήκε το δρόμο της σε τέσσερις ακόμη μεγάλες αγορές, κάνοντας το ξεκίνημά της σε Αυστρία, Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ιαπωνία, ενώ από σήμερα, επεκτείνεται σε 28 επιπλέον χώρες, μεταξύ των οποίων βρίσκουμε και την Ελλάδα και την Κύπρο.

Βέλγιο, Βολιβία, Βουλγαρία, Χιλή, Κολομβία, Κόστα Ρίκα, Κύπρος, Τσέχικη Δημοκρατία, Εκουαδόρ, Ελ Σαλβαδόρ, Εσθονία, Φιλανδία, Ελλάδα, Ουγγαρία, Ισλανδία, Λετονία, Λίχτενσταϊν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μάλτα, Ολλανδία, Παναμάς, Περού, Πολωνία, Πορτογαλία, Σλοβακία, Σουηδία, Ουρουγουάη. - Επίσημη λίστα υποστηριζόμενων χωρών

Η τιμή του Amazon Music Unlimited έχει οριστεί στα $9.99 (ή $7.99 για του συνδρομητές του Amazon Prime), προσφέροντας 40 εκατομμύρια κομμάτια, καθώς και χιλιάδες playlists - επιμελημένες από το προσωπικό της - όπως η ‘The Twenty’ όπου ενημερώνεται τακτικά εμπεριέχοντας τα πιο hot τραγούδια ανά τον κόσμο. Η χρήση της πλατφόρμας μπορεί να γίνει μέσω κάποιου browser ή της αντίστοιχης εφαρμογής σε iOS και Android. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως οι κάτοικοι των άνωθεν χωρών αποκτούν επίσημα τη δυνατότητα αγοράς Echo προϊόντων από τα ηλεκτρονικά καταστήματα της Amazon.