Το Razer Portal είναι το router που θέλει να σταματήσει το lag

Ένα WiFi Router από gamers για gamers
09 Δεκεμβρίου 2017 10:29
Το Razer Portal είναι το router που θέλει να σταματήσει το lag

Με το Razer Phone να γεμίζει ταμεία ανά τον κόσμο και τη σειρά gaming περιφερειακών της να είναι μια από τις πιο κυρίαρχες της αγοράς, η Razer δείχνει πως αντλεί ενέργεια από την αγάπη που της δείχνει ο κόσμος και πάει να προσφέρει ακόμα πιο πολλά. Με νέα ανακοίνωσή της, η εταιρεία έκανε γνωστή τη συνεργασία που σύναψε με την Ignition Design Lab, η οποία ευθύνεται για το Mesh, έναν έξυπνο ασύρματο δρομολογητή (router).  Ο στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να δημιουργήσουν ένα router εξ’ ολοκλήρου για τους πολέμιους του lag, βασισμένο στο ήδη εξελιγμένο Mesh.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο τύπου, το νέο Razer Portal θα είναι εξοπλισμένο με FastLanes Simultaneous Multi-Channel DFS, το οποίο θα φροντίζει να κρατάει τις WiFi συνδέσεις σταθερές σε ώρες αυξημένου traffic και εκτός μη έμπιστων και αργών καναλιών, ενώ το Quad-Stream 802.11ac με τεχνολογία Wave-2 MU-MIMO και Mesh 2.0 υπόσχεται ατσάλινο σήμα σε απόσταση 550 τετραγωνικών μέτρων.

Το Razer Portal βρίσκεται διαθέσιμο μέσα από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα της Razer, έναντι του ποσού των $150. Αυτή τη στιγμή η διαθεσιμότητα είναι περιορισμένη, ωστόσο η εταιρία αναμένεται να παράξει περισσότερες μονάδες μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2018, με σχέδια διάθεσης σε πολλές χώρες ανά τον κόσμο.

Tags: