Το Bitcoin ανεβάζει ξέφρενα την αξία του 

Η άνοδος του δείχνει να μην έχει όρια

Το Bitcoin ανεβάζει ξέφρενα την αξία του

Έχει καταντήσει ρουτίνα πλέον να αναφερόμαστε στην καταπληκτική πορεία και αύξηση της τιμής του Bitcoin, αυτή την φορά όμως το cryptocurrency ανελίχθηκε σε νέα ύψη που κανείς δεν περίμενε να φτάσει τόσο γρήγορα. Από την στιγμή που έφτασε τις $14.000 χρειάστηκε μόλις 12 ώρες για να σπάσει νέο ρεκόρ και να φτάσει τις $15.000, συνολικά η αξία του αυξήθηκε κατά $3.000 μέσα σε 36 ώρες.

Η πρωτοφανής αύξηση σήμαινε πως η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς των κρυπτονομισμάτων ξεπέρασε σε αξία τα $400 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το CoinMarkerCap.com σημειώνοντας αύξηση που ξεπέρασε τα $100 δισεκατομμύρια σε 10 μέρες. Το Bitcoin αναπαριστά το 63% της αξίας της εν λόγω αγοράς.

Ο πρόεδρος της Royal Bank of Scotland Sir Howard Davies φέρθηκε εναντίον του Bitcoin και το χαρακτήρισε ως μια "αφρώδη επενδυτική φούσκα".

Όλες οι αρχές πρέπει να βάλουν την πινακίδα της κόλασης του Δάντη, Abandon hope al ye who enter here, αυτό πρέπει να γίνει από θεσμούς όπως το Federal Reserve, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και την Τράπεζα της Αγγλίας.

Προς το παρόν όμως το Bitcoin συνεχίζει ακάθεκτο την φανταστική του πορεία και συνεχίζει να κάνει πλουσιότερους αυτούς που το πίστεψαν.

2 comment(s)

End of content

No more pages to load