KGI: Τρία νέα iPhone X αναμένονται το 2018

Δύο OLED και ένα LCD
15 Νοεμβρίου 2017 09:26
KGI: Τρία νέα iPhone X αναμένονται το 2018

Ο αναλυτής της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, πιστεύει πως το 2018, η Apple θα φέρει στην αγορά τρία νέα iPhone, δύο με OLED οθόνη στις 5.8 και 6.5 ίντσες και ένα με LCD οθόνη στις 6.1 ίντσες. Όλα τα τηλέφωνα θα διαθέτουν σχεδιασμό οθόνης όπως το iPhone X, καθώς και την TrueDepth κάμερά του με το FaceID σύστημα. Η ανάλυση των OLED οθονών αναμένεται να παραμείνει ίδια, ενώ η LCD θα είναι μικρότερης ανάλυσης και θα απευθύνεται στις αναπτυσσόμενες αγορές με σημαντικά μειωμένη τιμή.

Δύο νέα μοντέλα OLED θα απευθυνθούν στη high-end αγορά, ενώ το νέο TFT-LCD μοντέλο στις low-end και mid-range αγορές. Πιστεύουμε πως η κύρια διαφορά των OLED μοντέλων θα είναι το μέγεθος, με σκοπό να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες στη high-end αγορά. Το νέο TFT-LCD μοντέλο θα διαφέρει σημαντικά από τα OLED μοντέλα τόσο σε hardware όσο και σε χαρακτηριστικά του design (για παράδειγμα τα PPI θα είναι χαμηλότερα). Tα σημεία κλειδιά του TFT-LCD μοντέλου θα είναι η καινοτόμα εμπειρία χρήσης ενός full-screen design και 3D sensing σε συνδυασμό με χαμηλότερη τιμή (την οποία αναμένουμε στα $649-749).

Αν ο Kuo επαληθευτεί, το 2018 θα έχουμε ένα νέο iPhone X στις ίδιες διαστάσεις, ένα iPhone X Plus στις 6.5 ίντσες και ένα mid-range iPhone X σε φθηνότερη τιμή.

Tags: