iPhone X παρουσιάζουν πρόβλημα με το ηχείο

Μπορεί να οφείλεται σε προγραμματιστικό bug του iPhone 8
14 Νοεμβρίου 2017 05:57
iPhone X παρουσιάζουν πρόβλημα με το ηχείο

Νέες δυσκολίες ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει η Apple με τα καινούρια της κινητά τηλέφωνα, αφού χρήστες αναφέρουν πρόβλημα στο ηχείο της συσκευής, ιδιαίτερα στις υψηλές εντάσεις. Με πληροφορίες που προέρχονται από χρήστες του Reddit, MacRumors και του Twitter, το πρόβλημα δεν λύνεται με κλασικές λειτουργίες όπως η επανεκκίνηση ή η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, κάτι που υποδεικνύει ότι πρόκειται είτε για ηλεκτρονικό είτε για λογισμικό πρόβλημα.

Η Apple δεν έχει σχολιάσει κάτι πάνω στο καινούριο πρόβλημα που παρουσιάζουν οι συσκευές τις, αφού η προσοχή της είναι εστιασμένη στα κρούσματα του Green Line of Death που αναφέραμε σε προηγούμενο άρθρο.

Να θυμίσουμε πως από παρόμοια κατάσταση πέρασαν και πολλές συσκευές του iPhone 8/8 Plus, οι οποίες αλλοίωναν τον ήχο στις υψηλές εντάσεις. Η εταιρία έλυσε το πρόβλημα εκδίδοντας ένα firmware update. Ας ελπίσουμε λοιπόν πως και το πρόβλημα των iPhone X πρόκειται να λυθεί έτσι γρήγορα χωρίς να βάλει τους χρήστες που πλήρωσαν πάνω από 1000€ για να το αποκτήσουν, σε μπελάδες.

Tags: