Η "Πράσινη γραμμή του θανάτου" χτυπά τα iPhone X

Τα ολοκαίνουρια πανάκριβα iPhones παρουσιάζουν πρόβλημα με την οθόνη τους
12 Νοεμβρίου 2017 20:06
Η

Ανησυχία επικρατεί στους χρήστες iPhone X, καθώς ορισμένοι από τους ιδιοκτήτες των πολυπόθητων και πανάκριβων συσκευών αναφέρουν  τις τελευταίες μέρες πρόβλημα με τις OLED οθόνες των συσκευών τους. Συγκεκριμένα, οι χρήστες αναφέρουν πως τα iPhones παρουσιάζουν μια λεπτή κατακόρυφη πράσινη γραμμή, η οποία στην πλειοψηφία των περιπτώσεων εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Οι χρήστες, εμφανώς εξοργισμένοι, απευθύνονται στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Apple μέσα από την πλατφόρμα του Twitter ζητώντας εξηγήσεις αλλά και λύσεις στο πρόβλημα τους.

Παρόμοιο πρόβλημα είχε εμφανιστεί και σε άλλες κινητές συσκευές που χρησιμοποιούσαν οθόνες τύπου OLED όπως το Samsung Galaxy S7. Ειδικοί αναφέρουν πως μπορεί να πρόκειται για αστοχία υλικού και το πρόβλημα να είναι στο ηλεκτρονικό μέρος της συσκευής καθώς δράσεις όπως επανεκκίνηση της συσκευής ή πλήρης επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων δεν έδωσαν λύση στο πρόβλημα. Η Apple ανέφερε πως έχει πλήρη επίγνωση του προβλήματος και ότι εργάζεται πυρετωδώς για να το διορθώσει.

Ακόμα δεν υπάρχει πλήρη εικόνα για το πόσα είναι τα κρούσματα των συσκευών που παρουσιάζουν το Green Line of Death και η εταιρία δεν δέχτηκε να αναφερθεί σε αυτό. Σίγουρα πολλοί χρήστες ανέφεραν μέσω των λογαριασμών τους στο Twitter πως έσπευσαν στο κοντινότερο Apple Store για να ζητήσουν εξηγήσεις και οι υπεύθυνοι των καταστημάτων τους έκαναν δωρεάν αντικατάσταση συσκευής.

Μπορείτε να δείτε το εκτεταμένο review της συσκευής από τους Unboxholics εδώ.

Εσείς έχετε αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα; Έχετε προσέξει κάτι αφύσικο στη συσκευή σας; Πείτε μας στα σχόλια.