Τα SteelSeries Arctis 3 είναι για gamers που τα θέλουν όλα

Ταυτόχρονη αναπαραγωγή από bluetooth και audio jack
09 Νοεμβρίου 2017 08:00
Τα SteelSeries Arctis 3 είναι για gamers που τα θέλουν όλα

Ο πόλεμος των ακουστικών συνεχίζεται, με τους χρήστες να χωρίζονται σε στρατόπεδα ευκολίας και ποιότητας ήχου. Οι πρώτοι ζητούν την άνεση και την ελευθερία από τα καλώδια στην αναπαραγωγή πολυμέσων σε αντίθεση με τους δεύτερους που θυσιάζουν την ελευθερία κινήσεων για την κρυστάλλινη ποιότητα των ήχων. Τι γίνεται όμως όταν κάποιος αναζητά και τα δύο; Η λύση έρχεται από την SteelSeries με τα Arctis 3 gaming ακουστικά, που υπόσχονται φοβερή απόκριση και ποιότητα μέσω του καλωδίου στο περιβάλλον των παιχνιδιών, με ταυτόχρονη επικοινωνία με ασύρματες συσκευές.

Τα ακουστικά που ανακοίνωσε η εταιρία πρόκειται να λύσουν τα σύγχρονα προβλήματα πολλών gamers. Οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να αναπαράγουν ήχο από καλωδιακή σύνδεση και ταυτόχρονα από την ασύρματη Bluetooth. Σύμφωνα με τον Brian Fallon, υπεύθυνο ήχου της SteelSeries:

Αυτή είναι η πρώτη φορά που μπορείς να έχεις καλωδιακή σύνδεση για gaming και ασύρματη Bluetooth. Το Bluetoth είναι απίστευτα χρήσιμο για την σύνδεση με φορητές συσκευές για chat και μουσική αλλά όχι για gaming λόγω της τρομερής καθυστέρησης.

Τα Arctis 3 είναι διαθέσιμα μέσω του επίσημου ηλεκτρονικού καταστήματος της SteelSeries για το ποσό των $129,99 ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό για το πότε θα καταφτάσουν στα ελληνικά καταστήματα.