Το Gallery app της Samsung σας επιτρέπει να κρύβετε άλμπουμ

Για την αποφυγή αδιάκριτων βλεμμάτων
08 Νοεμβρίου 2017 14:00
Το Gallery app της Samsung σας επιτρέπει να κρύβετε άλμπουμ

Πόσες φορές θέλατε να δείξετε μια φωτογραφία από το κινητό σας σε κάποιον, για να συνειδητοποιήσετε αργά πως η εμφάνιση του gallery αποκάλυψε κάποια εικόνα που δεν έπρεπε; Η Samsung σκέφτηκε αυτούς που θέλουν να κρατούν κάποια πράγματα κρυφά στα τηλέφωνά τους και μετά το Secure Folder, προσφέρει και τη δυνατότητα να κρύψετε πιο εύκολα multimedia περιεχόμενο.

Η αναβαθμισμένη Gallery εφαρμογή της Samsung φέρνει τη δυνατότητα να κρύψετε ολόκληρα άλμπουμ φωτογραφιών και video, ωστόσο δεν προσφέρει την ασφάλεια που προσφέρει το Secure Folder με passwords και δακτυλικά αποτυπώματα.

Επιλέγοντας τις τρεις τελείες στο πάνω δεξιά μέρος της εφαρμογής και έπειτα την επιλογή Hide, μπορείτε να επιλέξετε τα άλμπουμ που δε θέλετε να εμφανίζονται στο gallery. Με την ίδια διαδικασία, εμφανίζετε αυτά που έχετε κρύψει. Να επαναλάβουμε όμως πως η χρησιμότητα της λειτουργίας είναι περισσότερο για να αποσυμφορήσετε το gallery σας από φωτογραφίες που δε θέλετε να εμφανίζονται, παρά ένας ασφαλής τρόπος αποθήκευσης περιεχομένου για τα μάτια σας μόνο.

Tags: