Galaxy Note 9: Διέρρευσε η κωδική ονομασία του

Ποια η σημασία του;
08 Νοεμβρίου 2017 05:00
Galaxy Note 9: Διέρρευσε η κωδική ονομασία του

Μετά το καταστροφικό launch του Galaxy Note 7 της Samsung, το Note 8 ήρθε για να αποκαταστήσει τη φήμη της σειράς για τα καλά, αφού φαίνεται - οικονομικά τουλάχιστον - να αφήνει πίσω του κατά πολύ τους προκατόχους του. Όπως συμβαίνει λοιπόν με κάθε εταιρία, ύστερα ενός επιτυχημένου ξεκινήματος προϊόντος, η προσοχή της μετατοπίζεται σε κάποιο άλλο κομμάτι εντός της, συγκεκριμένα, στο επόμενο μοντέλο.

Σύμφωνα με αναφορές των τοπικών πρακτορείων ειδήσεων της Νοτίου Κορέας, η κωδική ονομασία της επόμενης γενιάς των Galaxy Note συσκευών (βλ. Galaxy Note 9) ακούει στο ‘κωδικό’ όνομα, Crown.(μτφ. Στέμμα). Ο ειδησεογραφικός σταθμός The Bell γράφει πως απόκτησε την άνωθεν πληροφορία μέσω ενός προμηθευτή εξαρτημάτων, δίχως φυσικά να αποκαλύπτει την ταυτότητά του, ενώ παράλληλα μαθαίνουμε πως η μη-μαζική παραγωγή θα ξεκινήσει πιλοτικά στις αρχές του επόμενου έτους.

Θα ξεκινήσουμε να παρέχουμε εξαρτήματα για μια πιλοτική παραγωγή (βλ. Galaxy Note 9) το πρώτο τρίμηνο του επόμενου έτους - Επίσημος αντιπρόσωπος του προμηθευτή εξαρτημάτων, σύμφωνα με το ‘The Bell’

Η περσινή κωδική ονομασία του Note 8 ήταν Baikal, από την ομώνυμη λίμνη της Ρωσίας και αναφερόταν στο τεράστιο μέγεθος της οθόνης του κινητού. Η ονομασία Crown, προφανώς αναφέρεται στην προσπάθεια της Samsung για την καθιέρωση του Note 9 ως τον βασιλιά των smartphones.