Η OnePlus μας εμπαίζει στο τελευταίο της tweet 

Το OnePlus 5T επιβεβαιώνεται επίσημα...στο περίπου

Η OnePlus μας εμπαίζει στο τελευταίο της tweet

Από τη μία η αποκλειστική φωτογραφία του OnePlus 5T που είχε καταφέρει να αποκομίσει το Android Authority, από την άλλη η εμφάνιση banner διαφήμισής του ως Amazon Exclusive της Ινδίας στις 16 Νοεμβρίου, καθώς και το leak του -πολύ γνωστού- Evan Blass, φαίνεται να μην ήταν αρκετά ώστε να παγιοποιήσουν την ύπαρξη της συσκευής, αφού η εταιρία αρνείται πεισματικά να τοποθετηθεί δημόσια. Έτσι, η OnePlus αποφάσισε να μας ‘tease-άρει’ λίγο ακόμη μέσω του επίσημου Twitter λογαριασμού της.

Το άνωθεν tweet εμπεριέχει μια εικόνα που παρουσιάζει πέντε μαύρες κούπες, ντυμένες με το εμπορικό σήμα της OnePlus, γεμάτες με...τσάι. Συνειρμικά επομένως σκεφτόμαστε τα ακόλουθα: 5, OnePlus και Tea, όχι απαραίτητα με αυτήν τη σειρά.

Το OnePlus 5T αναμένεται να φέρει bezel-less οθόνη αναλογίας 18:9, σε συνδυασμό με 8GB μνήμης, 128GB αποθηκευτικού χώρου, καθώς και ένα dual-camera σύστημα των 20+20MP. Για περισσότερες πληροφορίες μείνετε συντονισμένοι στους Unboxholics, αφού το κινητό ενδέχεται να παρουσιαστεί στις 14 του μήνα που διανύουμε.

2 σχολιο(α)