HTC U11 Life | Η πρώτη Android One συσκευή της HTC

Μια ενδιαφέρουσα mid-range πρόταση
02 Νοεμβρίου 2017 08:37
HTC U11 Life | Η πρώτη Android One συσκευή της HTC

Μαζί με τη νέα ναυαρχίδα της HTC, το U11+, η εταιρία παρουσίασε και μια mid-range πρόταση. Λόγος για το HTC U11 Life, το οποίο θα έρθει σε δύο εκδόσεις, Android One και Sense. Η πρώτη, όπως μαρτυρά η ονομασία διαθέτει το stock λογισμικό της Google, Android One, στην Android 8.0 Oreo έκδοσή του, ενώ η δεύτερη είναι η “κανονική” με το Sense skin της HTC πάνω από το Android 7.1 Nougat και προεγκατεστημένη την Alexa της Amazon μαζί με την Assistant της Google. Στην Ευρώπη θα δούμε μόνο την Android One εκδοχή.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά έχουμε οθόνη 5.2 ιντσών, ανάλυσης 1080p και τεχνολογίας Super LCD. Ο Snapdragon 630 κινεί τα γρανάζια, μαζί με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ φυσικά υποστηρίζεται επέκταση μέσω microSD. Η κεντρική κάμερα στο πίσω μέρος είναι 16MP με f/2.0 και δυνατότητα καταγραφής 4K video. Μπροστά έχουμε μία επίσης 16MP κάμερα με f/2.0, αλλά με δυνατότητα καταγραφής 1080p video.

Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 2.600mAh, υπάρχει θύρα USB Type-C, IP67, Bluetooth 5.0, αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη, αλλά δε διαθέτει audio jack 3.5mm. Όπως το U11+, και αυτό έρχεται με “Liquid Surface” διάφανη επιφάνεια στο πίσω μέρος. Το Edge Sense που επιτρέπει εντολές μέσω “ζουλήγματος” δηλώνει και στο Life παρών.

Τιμή και διαθεσιμότητα για Ευρώπη στην Android One εκδοχή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο η Sense έκδοση κυκλοφορεί από σήμερα στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού και κοστίζει $349 στις ΗΠΑ και 449 δολάρια Καναδά αντίστοιχα.

Tags: