Το Razer Phone είναι εδώ και δείχνει τα δόντια του!

Η πρώτη απόπειρα στα κινητά με 120Hz οθόνη και 8GB RAM
01 Νοεμβρίου 2017 19:46
Το Razer Phone είναι εδώ και δείχνει τα δόντια του!

Το ντεμπούτο της στην βιομηχανία της κινητής τηλεφωνίας πραγματοποίησε σήμερα η Razer, εταιρία μέχρι πρότινος γνωστή για τα PC hardware προϊόντα της όπως ακουστικά, ποντίκια, πληκτρολόγια και ηχεία. Η εταιρία ανακοίνωσε το παντοδύναμο Razer Phone, το πρώτο gaming κινητό του κόσμου με έμφαση στο gaming, τους μουσικόφιλους και την παραγωγικότητα, χάρη στην τεχνογνωσία που απέκτησε από την εξαγορά της NextBit. 

Η συσκευή έρχεται εξοπλισμένη με μια εντυπωσιακή IGZO οθόνη μεγέθους 5.7 ιντσών, QHD ανάλυσης (2560x1440) με υποστήριξη wide color gamout, ενώ προσφέρει εξαιρετικά ομαλή κίνηση, όντας η πρώτη UltraMotion οθόνη στα 120Hz -όπως το νεότερο iPad Pro. Η UltraMotion τεχνολογία της Razer, ουσιαστικά είναι παρόμοια με το G-Sync τεχνολογία που συναντάμε στα PC monitors, συγχρονίζοντας τη GPU με την οθόνη, χωρίς να ρίχνει την διάρκεια ζωής της μπαταρίας. 

Ακόμη, μια πρωτοπορία του κινητού της Razer είναι να προσφέρει κινηματογραφικής ποιότητας ήχο με πιστοποίηση Dolby Atmos και THX. Αυτό το επιτυγχάνει όντας εξοπλισμένο με δύο εμπρόσθια ηχεία, διπλό ενισχυτή και 24-bit DAC για τα ακουστικά σας. 

Στα υπόλοιπα specs συναντάμε τα εξής: Qualcomm Snapdragon 835 επεξεργαστή, 8GB RAM, 64GB ενσωματωμένου αποθηκευτικού χώρου (με δυνατότητα επέκτασης μέσω MicroSD με Flex Storage), αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και 4.000mAh μπαταρία. To λειτουργικό του θα είναι pure Android 7.1.1, ενώ στις αρχές του 2018 θα αναβαθμιστεί σε Android Oreo, ωστόσο θα θα τρέχει με τη βοήθεια μιας ειδική Razer έκδοσης του Nova Launcher.

Μάλιστα θα είναι το πρώτο κινητό του κόσμου με υποστήριξη Qualcomm Quickcharge 4+ πηγαίνοντας από τα 0% στο 85% σε μία ώρα. Η χωρητικότητα της μπαταρίας θα του επιτρέπει 7 ώρες συνεχόμενου gaming. Το σώμα του κινητού είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο.  

Τώρα, όσον αφορά τη κάμερα εκεί συναντάμε ένα dual-camera setup στα 12MP έκαστος, με f/1.75 και f/2.6 aperture, δυνατότητα Seamless Zoom, dual tone και dual LED flash. Η μπροστινή κάμερα θα φτάνει τα 8MP. 

Το Razer Phone θα κυκλοφορήσει στις 17 Νοεμβρίου στην Ευρώπη με τιμή €749 και στις ΗΠΑ με τιμή $699.