Galaxy S9 με νέα διάταξη στην πλάτη του;

Μεγάλη ανανέωση στη high-end σειρά της Samsung
02 Νοεμβρίου 2017 05:00
Galaxy S9 με νέα διάταξη στην πλάτη του;

Με την καινούρια ναυαρχίδα της Samsung, Galaxy Note 8 να κυκλοφορεί μόλις λίγους μήνες στην αγορά, νέες διαρροές έχουν ξεκινήσει να περιτριγυρίζουν το internet για την επόμενη γενιά της σειράς S. Ανώνυμη αλλά έμπιστη πηγή με μεγάλη πληροφοριακή πρόσβαση, δήλωσε πως στο ανερχόμενο Samsung Galaxy S9 η οπίσθια μεριά “θα αλλάξει πολύ”.

Η παραπάνω δήλωση δεν μας αφήνει περιθώρια στο να περιορίσουμε την φαντασία μας για το τι μπορεί η Κορεατική εταιρία να ετοιμάζει. Κάποιες από τις πιο αναμενόμενες αλλαγές είναι η μετακίνηση του αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Στα τελευταία μοντέλα της εταιρίας, ο αισθητήρας έχει μια ανεξήγητη τοποθέτηση, δίπλα από τις οπίσθιες κάμερες. Μεγάλο είναι το ποσοστό των χρηστών που δυσκολεύτηκε να συνηθίσει την καινούρια θέση του αισθητήρα αφού πολλοί χρήστες με μικρά χέρια πρέπει να πιάσουν την συσκευή με τα δύο χέρια προκειμένου να την ξεκλειδώσουν.

Τα παράπονα των χρηστών για το χαρακτηριστικό αυτό, ακούμπησαν κορυφή ενώ προς έκπληξη όλων, η εταιρία ακολούθησε την ίδια τακτική με την ακόμη μεγαλύτερη συσκευή, Note 8.

Τα καινούρια Galaxy S9 και S9 Plus αναμένονται τέλος του χειμώνα με πιθανή παρουσίαση στην Mobile World Congress 2018. Ωστόσο, μεγάλη πιθανότητα υπάρχει να δημιουργηθεί ένα event μόνο για την παρουσίαση των S9 όπως έκανε φέτος η Samsung για το S8, στην Νέα Υόρκη.