Η Huawei έχει παράγει ήδη 100 εκατομμύρια smartphones 

Για αυτή τη χρονιά μόνο

Η Huawei έχει παράγει ήδη 100 εκατομμύρια smartphones

Η παραγωγή και οι αποστολές smartphones έχουν εκτοξευθεί φέτος για τη Huawei, αφού η εταιρία αναφέρει πως έχουν φύγει από τις εγκαταστάσεις της πάνω από 100 εκατομμύρια smartphones, μόλις τα τρία πρώτα τρίμηνα αυτού του έτους. Το νούμερο αποτελεί αύξηση 19% σε σχέση με πέρυσι, μαρτυρώντας την ταχύτατη ανάπτυξη της εταιρίας.

Η Huawei αποκάλυψε πως αυτή η ανάπτυξη αύξησε τα έσοδά της κατά 30% για την περίοδο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2017. Η εταιρία αύξησε επίσης τον αριθμό των καταστημάτων λιανικής σε παγκόσμια κλίμακα κατά 19%, με τον αριθμό τώρα να φτάνει τα 42.300 καταστήματα.

Τα σχέδιά της για το μέλλον περιλαμβάνουν περισσότερα mid-range και high-end μοντέλα για να ανταποκριθεί στη ζήτηση σε περισσότερες χώρες, ενώ επενδύσεις θα κάνει και στη βελτίωση της εικόνας του brand της.

Η Huawei διαθέτει πάνω από 10.000 εργαζόμενους από όλο τον κόσμο, οι οποίοι απασχολούνται αποκλειστικά στην Έρευνα και Ανάπτυξη. Έτσι ελπίζει να αναπτύξει νέες τεχνολογίες που θα προσελκύσουν πελάτες high-end συσκευών, μια κατηγορία της αγοράς που αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους.

Να θυμίσουμε πως η Huawei είναι πλέον ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής στον κόσμο, ξεπερνώντας νωρίτερα μέσα στη χρονιά την Apple, ενώ είναι ήδη ο μεγαλύτερος κατασκευαστής στην Κίνα.

1 comment(s)