Διαρροή του νέου HTC U11 Plus

Μεγαλύτερη οθόνη, μικρότερα bezzels
25 Οκτωβρίου 2017 04:15
Διαρροή του νέου HTC U11 Plus

Φωτογραφίες του νέου HTC U11 Plus ήρθαν στην επιφάνεια, από διαρροή που έγινε μέσα από τον κινεζικό οργανισμό TENAA και δημοσιεύτικαν από το Droid Life.

Αν και το υλικό που διέρρευσε δεν είναι καλής ποιότητας, κάποια πράγματα διακρίνονται πεντακάθαρα. Η HTC φαίνεται να μετακίνησε τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος της συσκευής αφήνοντας χώρο για οθόνη μεγαλύτερων διαστάσεων. Όπως έχει κυκλοφορήσει, το U11 Plus πρόκειται να έχει οθόνη διαγωνίου 6 ιντσών και αναλογία απεικόνισης 18:9, συνδυασμός που μάλλον, θα συρρικνώσει κατά πολύ τα πλαίσιο της οθόνης.

Στην ανάρτηση της TEENA δεν αναφέρονται παραπάνω πληροφορίες, ωστόσο φήμες κυκλοφορούν για το τι μπορεί να περιλαμβάνει η συσκευή. Αρχικά λέγεται πως στην καρδιά του κινητού θα υπάρχει ένας Snapdragon 835 ο οποίος θα συνοδεύεται είτε από 4GB RAM είτε από 6GB, ανάλογα με την χωρητικότητα του μοντέλου (64GB ή 128GB) ενώ στην πίσω μεριά θα υπάρχει μια κάμερα 12 megapixel. Όλα τα παραπάνω θα είναι προστατευμένα από σύστημα αντοχής στο νερό IP68.

Tags: