Η Razer έβγαλε την απόλυτη webcam για streamers

Αυτά είναι τα νέα "Streamer Certified" προϊόντα της
20 Οκτωβρίου 2017 18:19
Η Razer έβγαλε την απόλυτη webcam για streamers

Ενόψει της Twitchcon 2017, η Razer έκανε μερικές σημαντικές ανακοινώσεις και εκτός του Electra V2, ανακοίνωσε τη νέα σειρά προϊόντων "Streamer Certified". Ξεκινώντας με την πρωτοποριακή Razer Kiyo, μια webcam που είναι η πρώτη στον κόσμο εξοπλισμένη με ενσωματωμένο φως τύπου δαχτυλίδι γύρω στο φακό με 12 προσαρμοζόμενα επίπεδα φωτισμού. Κάνοντας την έτσι την απόλυτη webcam καθώς θα φωτίζει τα streams σας σε οποιοδήποτε περιβάλλον και αν είστε, ενώ δίνει δυνατότητα stream στα 720p/60fps και 1080p/30fps. Μάλιστα, φέρει και out-of-the-box συμβατότητα με τα XSplit και OBS.

Δείτε μερικές φωτογραφίες της Kiyo webcam: 

Το combo της σειράς Streamer Certified συμπληρώνει το νέο επαγγελματικό μικρόφωνο της εταιρίας, το Razer Seiren X. Ο διάδοχος του πασίγνωστου Seiren -που μας συντροφεύει σε κάθε livestream- είναι πιο μικρός και συμμαζεμένος σε μέγεθος και προσφέρει καθαρότερο ήχο καθώς καταγράφει τον ήχο σε πιο σφιχτές γωνίες (supercardioid), μειώνοντας το background noise. Αντέχει επίσης τους κραδασμούς, τα χτυπήματα και τα πεσίματα και είναι εξοπλισμένο με 25mm condenser κάψουλα.

Τόσο το Razer Kiyo όσο και το Razer Seiren X θα πωλούνται στα $99.99 παγκοσμίως προς τα τέλη του 2017, ενώ είναι ήδη διαθέσιμα για αγορά μέσω του Razer Store.