Η DxO One κάμερα έρχεται για Android συσκευές

Μέλος ενός νέου “Early Access” προγράμματος της εταιρίας
19 Οκτωβρίου 2017 05:30
Η DxO One κάμερα έρχεται για Android συσκευές

Πριν δύο περίπου χρόνια, η γνωστή σε όλους τους φωτογράφους DxOMark ανακοίνωσε και κυκλοφόρησε τη mini κάμερα DxO One, όπου μέσω Lightning διαύλου συνδεόταν σε iPhone συσκευές προσφέροντας επαγγελματικές λήψεις στους χρήστες της. Σήμερα, η εταιρία προέβη στην ανακοίνωση ενός “Early Access” προγράμματος, κομμάτι του οποίου αποτελεί το νέο μοντέλο της DxO One που φέρει USB Type-C σύνδεση. Αυτό σημαίνει πως οι χρήστες Android συσκευών θα μπορούν επιτέλους να απολαύσουν τα προτερήματα της κάμερας αυτής, έναντι εκείνης του κινητού τους.

Η κάμερα έρχεται εξοπλισμένη με έναν 20.2 megapixel αισθητήρα της 1-ίντσας, με f/1.9 και ενσωματωμένο prime φακό στα 32mm. Είναι ικανή για καταγραφή τόσο βίντεο, όσο και εικόνων σε RAW είδος αρχείου, με την μπαταρία της να προσφέρει αυτονομία 200 φωτογραφιών. Μεταξύ των υπολοίπων χαρακτηριστικών φέρει οθόνη αφής, ενώ οι διαστάσεις της μετρούν 67.5x48.85x26.25mm και το βάρος της δεν ξεπερνά τα 108g.

Η τιμή του αρχικού μοντέλου είχε οριστεί στα $499 δολάρια, ενώ περισσότερες πληροφορίες τόσο για το πρόγραμμα όσο και για αυτή θα έχουμε στις 2 Νοεμβρίου όπου και έχει προγραμματιστεί η ανακοίνωση της.

(Το βίντεο που ακολουθεί καθώς και οι φωτογραφίες παρουσιάζουν το Lightning μοντέλο)

 

Tags: