Το Razer Blade Stealth ανανεώνεται ξανά

8th Gen Intel Core i7 και νέο Razer Core V2
19 Οκτωβρίου 2017 04:33
Το Razer Blade Stealth ανανεώνεται ξανά

Αν και το Blade Stealth λάπτοπ της Razer ανανεώθηκε τον Ιούνιο, αυτό δε φαίνεται να σταματά την εταιρία από το να το ανανεώσει ξανά. Σύμφωνα με την ίδια, η 13.3-ιντσών πρόταση της εταιρίας στο φορητό gaming, λαμβάνει μια ακόμη ανανέωση στη high-end πλευρά των συνθέσεων. Πρόκειται φυσικά για τη δυνατότητα επιλογής -κατά την παραγγελία-, της όγδοης γενιάς επεξεργαστών της Intel. Ο νέος, τετραπύρηνος i7-8550U CPU έρχεται χρονισμένος στα 1.8GHz, ενώ με τη λειτουργία TurboBoost αγγίζει τα 4.0GHz. Κατά τα άλλα, η συσκευή μένει απαράλλαχτη, με τα 16GB μνήμης και τις χρωματικές επιλογές που περιλαμβάνουν και το πιο επαγγελματικό ύφος της Razer (βλ. Gunmetal) να δίνουν πιστά το παρών.

Παράλληλα, η εταιρία ανακοίνωσε και τη νέα έκδοση της λύσης της σε εξωτερικές κάρτες γραφικών, το Razer Core V2. Η νέα υλοποίηση φέρει ένα αναδιαμορφωμένο εσωτερικό που επιτρέπει την προσαγωγή μεγαλύτερων καρτών γραφικών με ευκολία, ενώ ο διπλός Thunderbold 3 ελεγκτής, διαχωρίζει τα σήματα δεδομένων που προέρχονται από την κάρτα γραφικών από τις άλλες συνδεδεμένες συσκευές.

Η quad-core έκδοση του Blade Stealth με τον 512GB PCIe SSD ξεκινά τη διάθεσή της από σήμερα, με την τιμή της να έχει οριστεί στα $1.699 δολάρια, ενώ το Core V2 τιμολογείται στα $499 δολάρια -η κάρτα γραφικών δεν περιλαμβάνεται- και θα κυκλοφορήσει “σύντομα”.

Tags: