Με 8GB RAM το Razer Phone; 

Διέρρευσαν τα τεχνικά χαρακτηριστικά

Με 8GB RAM το Razer Phone;

Δεν πρόλαβε να κάνει καλά-καλά την ανακοίνωση της επίσημης παρουσίασης του πρώτου της τηλεφώνου η Razer και ήδη έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για αυτό.

Σύμφωνα με benchmarks του GFXBench που εντόπισε το Phone Radar, βρέθηκε ένα “Razer Phone” με high-end δυνατότητες. Έχουμε λοιπόν ένα τηλέφωνο με οθόνη 5.7 ιντσών, ανάλυσης 2560x1440, παρόμοιο με το LG G6. Διαθέτει Snapdragon 835 και ενσωματώνει μία κύρια κάμερα των 12MP και μία εμπρόσθια των 8MP, με αποθηκευτικό χώρο στα 64GB.

Όλα αυτά είναι τα “στάνταρ” για μια ναυαρχίδα του 2017, αυτό που ξεχωρίζει όμως είναι η RAM, η οποία θα φτάνει τα 8GB! Η Razer έχει ξεκαθαρίσει πως το τηλέφωνό της θα απευθύνεται σε gamers, οπότε η παραπάνω RAM σίγουρα θα είναι κάτι απαραίτητο.

Προφανώς το τηλέφωνο θα διαθέτει μια custom Razer έκδοση Android με βάση το Nougat. Θα είναι επίσης ενδιαφέρον να δούμε αν η Razer θα ενσωματώσει μερικές από τις cloud τεχνολογίες που είχε αναπτύξει η νεοαποκτηθείσα Nextbit. Και βέβαια, υπάρχει μεγάλη περιέργεια για να δούμε αν και με ποιο τρόπο θα ενσωματωθεί η Chroma τεχνολογία της Razer.

1 comment(s)