Νέο είδος περιεχομένου κάνει την εμφάνιση του στο Twitch

FailArmy και The Pet Collective κάνουν την αρχή
13 Οκτωβρίου 2017 05:00
Νέο είδος περιεχομένου κάνει την εμφάνιση του στο Twitch

Φαίνεται πως η μητρική εταιρία του Twitch, Amazon, προσπαθεί να προσδώσει στην πλατφόρμα μια νότα on-demand καναλιού του 21ου αιώνα, αφού με κάθε ανακοίνωση γίνεται ολοένα και πιο πολυδιάστατο. Αν και αποτελεί τη γνωστότερη επιλογή όσον αφορά το game streaming, δεν είναι λίγες οι προσπάθειες της υπηρεσίας να σπάσει τη μονοτονία και να ξεφύγει από την καθιερωμένη του εικόνα, προσφέροντας διαφορετικού είδους περιεχόμενο (βλ. Neighborhood - Mister Rogers, Cosmos - Carl Segan, κ.α.).

Σε αυτή τη διαφορετικότητα του περιεχομένου πατάει και η χτεσινή ανακοίνωση, αφού στον κατάλογο του προστέθηκαν δυο ακόμη κανάλια, αυτό του FailArmy και εκείνο του The Pet Collective. Το πρώτο δημοσιεύει viral βίντεο που έχουν υποβάλει οι εκατομμύρια θαυμαστές του από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ το δεύτερο ανεβάζει βίντεο που αποτελούν trend που προβάλουν διάφορα -οικόσιτα συνήθως- ζώα εν δράση. Ενδεχομένως θα γνωρίζετε κάποιο από αυτά μέσω της υπηρεσίας YouTube, παραταύτα με αυτήν την προσθήκη δεν χρειάζεται πλέον να κλείσετε το Twitch για να δείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Η μετεωρική άνοδος της κατηγορίας IRL Vlogging στο Twitch αποτελεί ένα σαφές σημάδι ότι η κοινότητά μας αγαπάει να σχολιάζει τις καθημερινές δραστηριότητες άλλων. Έχουμε επίσης παρατηρήσει την πέραση που έχουν οι κοινές εμπειρίες, όπως η παρακολούθηση τηλεοπτικών προγραμμάτων/μαραθωνίων πολλών χρηστών μαζί. Το FailArmy κατέχει μια κορυφαία συλλογή IRL Viral Clips από όλο τον κόσμο και το The Pet Collective αποτελεί αντιπροσωπευτικό παράδειγμα της αγάπης του Internet για χαριτωμένα ζωάκια. Φέρνοντας το πρόγραμμά τους στο Twitch, δίνουμε νέα ζωή στο περιεχόμενο, προσθέτοντας σχόλια από τους θεατές, ενώ εκείνοι είναι πλέον σε θέση να αξιοποιήσουν την αγάπη τους για συλλογική προβολή - Jane Weedon, Διευθύνον Ανάπτυξης Επιχειρήσεων του Twitch

Τόσο το κανάλι FailArmy όσο και το The Pet Collective βρίσκονται αυτή τη στιγμή live.

Tags: