Εκατοντάδες νέα Emojis έρχονται στο iOS 11.1

Τα "ιερογλυφικά" του μέλλοντος εκλεπτίζονται
07 Οκτωβρίου 2017 15:56
Εκατοντάδες νέα Emojis έρχονται στο iOS 11.1

Για όσους συνομιλούν κάνοντας χρήση πολλών emojis, η παρακάτω είδηση είναι για εσάς. Η Apple ανακοίνωσε πως η νέα αναβάθμιση του iOS, 11.1 θα φέρει μαζί της εκατοντάδες νέα emojis, χωρίς βέβεια να κάνει λόγο για την ημερομηνία διάθεσης.

Τα νέα emojis έχουν σχεδιαστεί για να αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια και να προσαρμόζονται από εγκεκριμένους χαρακτήρες του Unicode 10. Το iOS 11.1 θα περιλαμβάνει ακόμη χαρακτήρες που ανακοινώθηκαν στην Παγκόσμια Ημέρα Emoji, όπως η Γυναίκα με το σκουφί, ο Θηλασμός, το Ζόμπι, καθώς και νέα είδη διατροφής όπως το Σάντουιτς και η Καρύδα. Επίσης συμπεριλαμβάνεται στην ενημέρωση η χειρονομία Love-You της Αμερικάνικης Νοηματικής Γλώσσας. - Apple

Για τους προγραμματιστές και όσους αποτελούν μέλη του beta προγράμματος της εταιρίας, τα νέα αυτά emojis αναμένεται να εμφανιστούν την επόμενη εβδομάδα, ενώ για όλους τους άλλους όπως αναφέραμε δεν υπάρχει ακόμη κάποια σχετική ενημέρωση. Ίσως η κυκλοφορία του iPhone X στις 3 Νοεμβρίου να σηματοδοτήσει και τη γενική διάθεση της ενημέρωσης.

Tags: